Haberler

Taurus Avm'de Kahkaha Dolu Haftasonu

Sinemaseverlerden kısa sürede tam not alan "Patron Mutlu Son İstiyor" filminin oyuncularından Tolga Çevik, Ezgi Mola ve Murat Başoğlu, Ankaralı hayranlarıyla Taurus AVM'deki Cinemarine'de buluştu.

Sinemaseverlerden kısa sürede tam not alan "Patron Mutlu Son İstiyor" filminin oyuncularından Tolga Çevik, Ezgi Mola ve Murat Başoğlu, Ankaralı hayranlarıyla Taurus AVM'deki Cinemarine'de buluştu.

Kısa süre önce açılmasına karşın Ankaralılar'ın alışverişte yeni adresi ve buluşma noktası olan Taurus AVM, ergonomik yapısıyla yorulmadan alışveriş olanağı sağlarken, ziyaretçilerini sürpriz organizasyonlarla günün stresinden uzaklaştırıyor.

Taurus AVM'nin birbirinden değerli marka karmalarından biri de teknolojinin son olanaklarının kullanıldığı Cinemarine. Dijital teknolojiyle donatılmış 14 salonu bulunan Cinemarine, Türkiye gündemine yerleşen yapımların yönetmen ve oyuncularını konuk ederek sinemaseverlerle buluşturuyor.

Kısa süre önce ünlü yönetmen Çağan Irmak ile söyleşi düzenleyen Cinemarine, şimdi de yılın lk günü vizyona girmesine karşın sinema çevreleri tarafından en fazla konuşulan filmlerden biri olmayı başaran "Patron Mutlu Son İstiyor"un başrol oyuncularını Başkentliler'le Taurus AVM'de bir araya getirdi.

Oluşturulan alanı tıklım tıklım dolduran sevenleriyle buluşan Tolga Çevik, Ezgi Mola, Murat Başoğlu, hayranlarının merak ettikleri soruları yanıtladı.

Filmde düblör kullanılmadığını belirten Tolga Çevik, Kapadokya gibi olağanüstü bir coğrafya ve birbirinden ilginç yapılar içinde çok keyifli bir çekim dönemi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kahkaha dolu geçen soru cevap bölümü sırasında Tolga Çevik ile fotoğraf çektirmek isteyen küçük bir hayranı da gözyaşlarına boğuldu.

Söyleşinin ardından gösterim için salonlara geçen sinemaseverleri ünlü oyuncular burada da yalnız bırakmadı. Gösterim öncesinde salona gelen başrol oyuncuları, sinemaseverlerle hatıra fotoğrafı çektirip, iyi seyirler diledi.

Taurus AVM Müdürü Meriç Kaptan, Ankaralılar'a bu hafta sonu da kahkaha dolu dakikalar yaşattıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Gişe rekorları kırması beklenen "Patron Mutlu Son İstiyor"un ailece izlenebilecek bir romantik komedi filmi olduğunu ifade eden Kaptan, bu tür eğlenceli ve kültürel etkinliklere önümüzdeki günlerde yenilerini de ekleyeceklerini kaydetti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Murat Başoğlu Tolga Çevik Ezgi Mola Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title