Haberler

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerine Doğru

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Başkanı Bilal Adabağ başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı.

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Başkanı Bilal Adabağ başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı.

Başkan Adabağ, Oda'da düzenlediği basın toplantısında, 7 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan TATSO seçimlerinde, tekrar başkanlık için adaylığını açıklayarak, oda yönetimi olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.

TATSO yönetimi olarak son bir dönemde yatırım, turizm ve istihdam odaklı birçok proje ve çalışmaya imza attıklarını belirten Adabağ, şöyle konuştu;

"TATSO yönetimi olarak bir dönem boyunca gerek ilimiz gerek ilçemiz ve gerekse bölgemizin her alanda kalkınması için çalışmalar yürüttük. Bu anlamda İran ile Bitlis arasında turizm ve yatırım atağı başlattık. Bunun yanında yine genç ve yeni girişimcilerimizin önünü açmak ve onlara katkı sunmak adına girişimcilik kursları açtık.

Bu kursları tamamlayarak belgesini alan girişimcilerimize faizsiz kredi kullanma imkanı sunduk. Bunun sayesinde de birçok girişimci hem kendi iş yerini açtı hem de kendi işinin patronu oldu. Bizim burada tek bir gayemiz var, oda hizmettir, hizmet dışında başka hiçbir gayemiz yoktur, olmaz da zaten. Son bir dönemdir yaptığımız sayısızca proje ve iş ortadadır.

Üyelerimiz oy verirken sadece vizyona baksınlar, çünkü vizyon her şeyin başadır. Bu anlamda bizim kazanmak ya da kaybetmek gibi bir kaygımız yok, seçmenlerimiz neye karar veriyorsa bizler buna her zaman saygı gösteririz. Çünkü onların verdiği karar her zaman en doğru karardır."

Kaynak: AA / Güncel

Tatvan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title