Haberler

Tatvan Belediyesinin açtığı kurslar ilgi görüyor

Güncelleme:

Tatvan Belediyesinin eski hizmet binasında açılan Belediye Kültür, Sanat ve Spor Merkezi bünyesindeki 10 kursa 130 kursiyer katıldı.

Tatvan Belediyesinin eski hizmet binasında açılan Belediye Kültür, Sanat ve Spor Merkezi bünyesindeki 10 kursa 130 kursiyer katıldı.

Merkezde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların merkezdeki hizmetlerden ücretsiz yararlandığını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan merkezin ulaşım noktasında iyi bir yerde olduğun belirten yapan Geylani, "Bayanlar daha rahat bir şekilde buraya gelip gidebiliyor. Bu nedenle daha büyük talepler var. Burada ilk etapta 10 kurs açtık ve 130 kursiyerimiz katılım sağladı." dedi.

Kadınlara yönelik aktivite ve çalışmaların gerçekleştirilebileceği bir yaşam merkezi kuracaklarını belirten Geylani, şunları kaydetti:

"Bayan lokalini buraya taşıdık ve özel spor salonu olarak hizmete açtık. Önceden ücretliydi, bunu da ücretsiz hale getirdik. Spora veya buradaki kurslara gelenlerin çocuklarını bırakabileceği bir kreş açtık. Bayanlar buradaki hizmetlerden faydalanırken aynı zamanda çocukları da güzel vakit geçiriyor. Burada yapılan ürünleri satarak aile bütçesine katkı sunanlar var. Onlar için yakın zamanda bir e-ticaret sitesi açmayı planlıyoruz. Desteklerinden dolayı, Sayın Kaymakamımız Mehmet Ali Özkan ve eşi Arzu Özkan hanımefendiye, Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Kazım Acar'a ve emeği olan herkese çok teşekkür ediyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Emin Geylani Tatvan Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title