Haberler

    "Tatilde Bile Çalışın"

    Kupadaki Osmanlıspor galibiyetiyle 2017’ye veda eden Beşiktaş’ta Şenol Güneş takımını kutladı ve uyardı. Tecrübeli hoca, “Tatildeyken bile çalışmalısınız” dedi.

    2017 yılına, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Osmanlıspor'u 4-1 yenerek veda eden Beşiktaş'ta, Teknik Direktör Şenol Güneş maçtan sonra oyuncularını hem kutladı hem de ligin ikinci yarısı konusunda uyarılarda bulundu.

    İyi bir maç çıkardıklarını belirterek sözlerine başlayan Şenol Güneş'in "Çok iyi oynadınız. Tabi ki bazı eksiklerimiz vardı. Bunları daha çok çalışarak gidereceğiz. Ligin ilk yarısında bize yakışmayacak puan kayıpları yaşadık. Bu durumu bizi ligin ikinci yarısında çok daha zorlu bir yarışın içine sokacak. Kaybettiklerimizi telafi etmek için çok çalışmalıyız. Uzun bir kamp dönemi olacak. Tatildeyken bile çalışmalısınız. Şubat ayında, Şampiyonlar Ligi ile birlikte zorlu maçlar bizi bekliyor. Üstesinden gelebiliriz ancak çok çalışarak bunu başarabiliriz" diye konuştuğu öğrenildi.

    Beşiktaş ligin ikinci yarısı hazırlıklarına 2 Ocak 2018'de Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanarak başlayacak. Siyah-beyazlı takım 3 Ocak'ta Antalya'ya giderek 12 gün sürecek kamp çalışmalarına başlayacak. Bu süre içinde iki tane de hazırlık maçı oynanması planlanıyor.

    ]

    ]

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Türkiye Kupası Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title