Haberler

Tatilcilerin Dönüş Yolculuğu Sürüyor

Kurban Bayramı tatilini tamamlayan çok sayıda kişinin dönüş yolculuğu sürüyor.

Kurban Bayramı tatilini tamamlayan çok sayıda kişinin dönüş yolculuğu sürüyor.

Alınan bilgiye göre, 9 günlük bayram tatilini yurdun çeşitli bölgelerinde geçirenlerin dönüş yolculuğu devam ediyor. Çanakkale'deki iskelelerde iki gündür devam eden yoğunluk sabah saatlerinde başlayıp öğleden sonra da artarak devam etti.

Çanakkale, Eceabat, Kilitbahir, Lapseki ve Gelibolu'daki iskeleleri kullananlar zaman zaman 2 kilometreye ulaşan kuyruk oluşturdu.

İl merkezinde tatilcilere ait araçlar Kayserili Ahmet Paşa Caddesi üzerinden Kordon Boyu üzerinde depolanarak feribota gönderildi.

Sırada bekleyen vatandaşların büyük bölümü Morabbin Parkı yanında bulunan Troya Atı ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çanakkale Boğazı ile adalar hattındaki deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ AŞ yetkilileri, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla mevcut yoğunluk göz önünde bulundurularak önlemler alındığını belirtti.

Yetkililer, tatil boyunca Çanakkale-Kilitbahir ve Çanakkale-Eceabat hattında 7, Lapseki-Gelibolu hattında 4, Gökçeada-Kabatepe hattında 3, Geyikli-Bozcaada hattında ise 2 gemi olmak üzere toplam 16 geminin saatsiz olarak doldur boşalt sistemiyle sefer yaptığını kaydetti.

araç kuyruğuÇanakkaleferibotgünceliskele

Muhabir Engin Ören

Copyright Redaktör Burak Akay

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Çanakkale Gelibolu Eceabat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title