Haberler

Tatar Ramazan Ekranlara Veda Ediyor

Güncelleme:

Reytinglerde istediği başarıyı yakalayamayan 'Tatar Ramazan' 26. bölümüyle ekranlara veda ediyor.

ATV'de yayınlanan Tatar Ramazan dizisi reytinglerde istediği başarıyı yakalayamayınca ekranlara veda etme kararı aldı.

26. BÖLÜMDE FİNAL YAPACAK

Başrollerinde Bülent İnal, Özge Özpirinçci ve Burcu Kara'nın oynadığı Tatar Ramazan, ATV'de 25 bölüm yayınlanmıştı. Dizi 26. bölümüyle ekrana veda edecek.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Tatar Medya Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (20)

Damladamla -1991@hotmail.com:

Yayınlanma saatinden dolayı reytinglerde düşüş yaşandı bence, geç başlıyordu.

44
2
yanıtYanıtla
izleyicioyn.70@hotmail.com:

Beyaz şov da geç başlıyor ama her sene reyting rekoru kırıyor. yayın saatiyle hiç alakası yok

yanıt0
yanıt0
İzleyicioyn.70@hotmail.com:

Bu tür dizilerde ki karakterlerle çoğu genç nesil kendini özdeşleştirip aynısını gerçek hayatta uygulama hevesine giriyor. Bıçakla adam yaralama, ölümle sonuçlanan olaylara karışıyorlar. Bu tür dizileri tasvip etmiyorum. Kaldırıldığı iyi olmuş..

yanıt0
yanıt0
erkanhejar21_47@hotmail.com:

aynen katılıyorum damla hanım.

yanıt0
yanıt0
BAYGARAahmetbaykara33@hotmail.com:

TATAR RAMAZAN DEYİNCE AKILLARA SADECE KADİR İNANIR GELİR GERİSİ HİKAYE ....

21
8
yanıtYanıtla
ismail dönmezesemelim@hotmail.com:

reyting neyle ölçülüyorsa, sevilen dizi bitirmenin en geçerli yolu oldu..siyasi baskı vardır....

18
5
yanıtYanıtla
Selçukselcukkahraman01122@hotmail.com:

Tatar Ramazan beğeni ile izlenen bir dizidir o kadar saçma sapan ahlaksız dizi dururken neden bitirirler anlam veremedim. ayrıca geç saatlerde yayınladıklarından dolayı reytingi düşmüştür. ben tüm bölümünü kaçırmadan izleyen biri olarak geç saatte başlamasından dolayı izlemiyorum internetten indirip evde izliyorum.

18
3
yanıtYanıtla
erkan turgayhejar21_47@hotmail.com:

ben ce tek sorun geç başlamasıydı filmin yoksa kesinlikle tutalacak bir film ve başarılı tebrikler bütün oyuncalara..

14
6
yanıtYanıtla
TATAR RAMAZANIM BITMESINakp99@hotmail.com:

en cok sevdigimiz dizi nasil olurda böyle sona erer? sanirim türkiye politikasidir bu. yine vardir bir daniskalik.TATAR RAMAZANLAR ÖLMEZ DIZI BITMEZ.TATAR RAMAZANLAR ÖLMEZ DIZI BITMEZ.TATAR RAMAZANLAR ÖLMEZ DIZI BITMEZ.TATAR RAMAZANLAR ÖLMEZ DIZI BITMEZ.

16
3
yanıtYanıtla
SELİM21MASES@MYNET.CONM:

ÇOK GEÇ BAŞLIYORDU.

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title