Haberler

Tata'nın Yeni Gözdesi Xenon Türkiye'de

Dünyanın Önde Gelen Otomotiv Üreticilerinden Tata, Türkiye'de Yeni Satışa Sunduğu Pick-up Modeli Xenon'u, Tata Türkiye Genel Distribütörü İsotlar Grup'un Ev Sahipliğini Yaptığı Toplantıyla Tanıttı.

Dünyanın önde gelen otomotiv üreticilerinden TATA, Türkiye'de yeni satışa sunduğu pick-up modeli Xenon'u, TATA Türkiye Genel Distribütörü İsotlar Grup'un ev sahipliğini yaptığı toplantıyla tanıttı.

İsotlar Grup Pazarlama Müdürü Banu Eresen, grup ve TATA'nın Türkiye'deki 11 yıllık gelişimini aktarırken, İsotlar Grup Tata Satış Müdürü Cengiz Tiryakioğlu ise Xenon'un özelliklerini anlattı. TATA'nın 4x4 segmentindeki yeni aracı Xenon, üstün özelliklerinin yanı sıra özellikle sunduğu fiyat avantajıyla da rakiplerinden ayrılıyor. Türkiye'de 31 bin 780 YTL'den satışa sunulan Xenon'un, Common Rail teknolojisiyle üretilen 2.2 litrelik turboşarjlı intercooler dizel motoru, 140 beygir güç ve 320 Nm tork sunuyor.

Euro IV normlarına sahip, düşük emisyonlu motoru ile Xenon, ekonomik yakıt sarfiyatına karşın gösterdiği yüksek performansla da dikkat çekiyor. Gerek şehir içi, gerekse arazi şartlarına uygun olarak tasarlanan Xenon, ticari, gezi ve hobi gibi çok geniş kullanım imkanlarını tek bir araçta birleştiriyor.

(SŞ-SŞ-CC-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title