Haberler

Taşucu Belediyesine Kardeş Kent Ziyareti

Silifke İlçesine Bağlı Taşucu Belde Belediyesi ile 1994 Yılında Kardeş Şehir Anlaşması İmzalayan Almanya'nın Bergkamen Belediye Başkanı Roland Schaefer, Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş'ı Ziyaret Etti

Silifke ilçesine bağlı Taşucu belde belediyesi ile 1994 yılında kardeş şehir anlaşması imzalayan Almanya'nın Bergkamen Belediye Başkanı Roland Schaefer, Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş'ı ziyaret etti.

Schaefer, ziyarette yaptığı konuşmada, Taşucu belediyesi ve halkı ile kardeşliklerinin uzun yıllara dayandığını belirtti. Bugüne kadar güzel ve kalıcı dostlukları paylaştıklarını belirten Schaefer, 'Bergkamen halkı ile Taşucu halkı hep dost olmuştur, dost kalacaktır' dedi.

Açıkbaş da Schaefer'a beldelerine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederek, '1994 yılında başlayan kardeş belediyecilik anlaşmasıyla her geçen gün iki belediye arasında güzel, anlamlı ve kalıcı ekonomik, sosyal kültürel faaliyetler gelişiyor. Bunların yanında bu tür dayanışmaların da olması her iki belediye açısından büyük önem taşımaktadır' diye konuştu.

(TÇ-DAB-NÖZ) - MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title