Haberler

Taşova Yeg ile Potansiyelini Harekete Geçiriyor" Projesi

Taşova Yerel Eylem Grubu (YEG) Derneğince hayata geçirilen ve Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen "Taşova YEG ile Potansiyelini Harekete Geçiriyor" projesinin tanıtımı gerçekleştirildi.

YEG Başkanı Kadir Aydoğan, belediye toplantı salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, projelerinin kadınları, gençleri ve engellileri kapsadığını söyledi.

Dezavantajlı kişilerin ekonomik faaliyetlerde bulunmalarının sağlanacağını belirten Aydoğan, bu kişilerin kişisel ve sosyal gelişmelerinin destekleneceğini, potansiyellerini harekete geçirmeleri ve refah düzeylerinin artmasının amaçlandığını anlattı.

Aydoğan, proje ile kırsaldan kente göçü azaltmak, iyi tarım ve organik tarım uygulamalarını artırmak, yetiştirilen ürünlerin işlenerek pazarlanabilmesini sağlamak, kırsal turizmi canlandırmak, hediyelik eşyalar üretilerek yöresel ürünlerin pazarlanmasını ve kırsalda kalkınmayı sağlamanın hedeflendiğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Aydoğan Taşova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title