Haberler

Taşköprü Kaymakamı'ndan Köydes Çalışanlarına Takdirname

Kastamonu'da 2007 yılında KÖYDES çalışmalarında üstün performans gösteren çalışanlar, takdirnameyle ödüllendirildi.

Taşköprü Kaymakamı Ayhan Kartlı'nın KÖYDES çalışanları için Taşköprü Özel İdare Şantiyesi'nde verdiği yemeğe; AK Parti Kastamonu Milletvekili Hasan Altan, Belediye Başkanı Mustafa Günay, AK Parti İl Başkanı Mustafa Gökhan Gülşen ve İl Genel Meclisi üyeleri katıldı. Kaymakam Kartlı, çalışanları 2007 yılındaki göstermiş oldukları üstün ve özverili çalışmalarından dolayı kutlayarak, 2008 yılında da bu özveri ve gayretlerinin artarak devam etmesini istedi. 2007 yılında tamamlanan KÖYDES projeleri hakkında bilgi veren Kartlı, 50 üniteye su getirildiğini ve 305 kilometre yolun elden geçirdiklerini kaydetti. Kartlı, aynı zamanda 2007 yılında 44 adet menfez ile 2 adette köprü yaptıklarını belirterek, "Bu başarının asıl mimarları olan çalışanlarımı kutluyorum" dedi.

Milletvekili Hasan Altan da, son birkaç yılda KÖYDES projesiyle köy alt yapılarında alınan yolun son 20-25 yılda alınan yola eşdeğer olduğunu ifade etti. AK Parti hükümeti sayesinde çalışmalarda büyük mesafeler kat ettiklerini belirten Altan, son 2 yılda KÖYDES kapsamında Kastamonu'ya giren paranın 82 trilyon olduğunu vurguladı. Altan, "Yapılan işin bilincinde olup, işimizi severek yaptığımızda bu ülkenin önünde kimse duramaz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından KÖYDES çalışmalarında üstün başarı gösteren çalışanlara takdirname verildi.

(AD-SÖ-BÖ-HE-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title