Haberler

Taşkınlık Yapan Kişiyi Hastanede Dövdüler

Antalya Devlet Hastanesinin Bahçesinde Taşkınlık Yapan, Akli Dengesinin Bozuk Olduğu Bildirilen Kişiyi, Güvenlik Görevlileri ve Özel Bir Şirkete Ait Ambulansın Şoförü Dövdü.

Antalya Devlet Hastanesinin bahçesinde taşkınlık yapan, akli dengesinin bozuk olduğu bildirilen kişiyi, güvenlik görevlileri ve özel bir şirkete ait ambulansın şoförü dövdü.

Akli dengesinin bozuk olduğu bildirilen 25 yaşındaki Şeref A, dengesiz davranışlar sergileyerek, kendisini hastane bahçesinden çıkarmak isteyen hastanenin güvenlik görevlilerinden birine saldırdı. Saldırganın yumruk atmasıyla yüzünden hafif yaralanan güvenlik görevlisi ile başka bir güvenlik görevlisi, bir vatandaşla birlikte Şeref A'ya tekme ve yumruklar atarak müdahale etti.

Yere yatırılan saldırganı dövmeye devam eden güvenlik görevlilerine ve vatandaşa, hastane bahçesinde bulunan özel bir ambulans şirketinin şoförü de eşlik etti. Bu sırada Şeref A, bağırarak yardım istedi.

Şeref A, bazı vatandaşların uyarısının ardından yerden kaldırılarak, güvenlik görevlilerince hastane polisine teslim edildi. Hastane polis noktasında da taşkınlık yaptığı görülen Şeref A, bir süre sonra polis merkezine bağlı ekiplerce teslim alındı.

Özel güvenlik şirketinin yetkilileri, olaya karışan güvenlik görevlileriyle ilgili işlem yapılacağını bildirdiler.

Polis, sabah saatlerinde de hastane bahçesinde taşkınlık yapan ve hastane dışına çıkarılan kişinin akli dengesinin yerinde olmadığını bildirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title