Haberler

Taşkesenlioğlu Bayramda Hastaları Unutmadı

Bayramın son günü Ak Parti Milletvekili üçüncü sıra adayı Zehra Taşkesenlioğlu bayramda hasta ve hasta yakınlarına ziyarette bulundu.

Bayramın son günü Ak Parti Milletvekili üçüncü sıra adayı Zehra Taşkesenlioğlu bayramda hasta ve hasta yakınlarına ziyarette bulundu. Bölge Eğitim Araştırma hastanesinde yaptığı ziyarette hastalar ve refakatçiler ile ilgilendi.

Bayram ziyaretleri kapsamında Hınıs, Karayazı, Karaçoban ve Köprüköy ilçelerine misafir olan milletvekili adayı, bayramın son günü hastaları ziyaret etmeyi unutmadı.

Bayram sevincini yaşayamayan hastalarla sohbet eden Zehra Taşkesenlioğlu, hastalarla neşeli saatler geçirdi. Vatandaşın sağlık hizmetlerinden daha fazla yararlanabilmesi için Ak Parti'nin ciddi bir şekilde çalıştığını belirten Taşkesenlioğlu, insan sağlığının her şeyden önemli olduğuna vurgu yaptı. Zehra Taşkesenlioğlu, hasta ve hasta yakınlarıyla ilgilendikten sonra sağlık çalışanlarıyla da ilgilendi. Sağlık çalışanlarının bayramını kutlayarak iş hayatlarında başarılar diledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zehra Taşkesenlioğlu Ak Parti Karayazı Hınıs Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title