Haberler
Güncelleme:

Tasfiye edilen tasarruf şirketi saadet zinciri çıktı! 600 milyon liralık vurgun yapıp, kendilerine Ferrari aldılar

BDDK'nın tasfiye kararı aldığı tasarruf şirketlerinden Gerçekevim'le ilgili ortaya çıkan detaylar şok etkisi yarattı. Şirketin, saadet zinciri sistemiyle yönetilen SAS Holding'e bağlı olduğu ortaya çıktı. Sisteme para yatıran 13 bin 105 kişiden 600 milyon lira toplandı. Aylık yüzde 10 kar vaadine inanıp varını yoğunu sisteme yatıranlar şimdi beş kuruşsuz kaldı. 4 yıl önce bir markette reyon görevlisi olarak çalışan şirket yöneticilerinden Mahmut B.'nin 2 milyona Ferrari alması dikkat çekti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

Qwe Qwe:

Bizim millete mustehak. İstesen 100 lira borç vermez ağlar para yok diye. Ama yuzbinlerce lira para yatırır daha fazlasını kazanmak için. Milletimizde Kolay yoldan para kazanma hırsı olduğu sürece bu dolandırıcılar daha çok uzun süre koyunları sagmaya devam edecektir.

87
7
yanıtYanıtla
Tikhan Tokayev :

Türkiye'de yaşayan halklar birbirine borç verir. Borç alan da borcunu tam vaktinde geri öder. İnsanımız borcuna ve sözüne sadık, dürüst insanlardır.

yanıt11
yanıt10
Tikhan Tokayev :

Türkiye'de bu tip cinayet ve dolandırıcılık haberleri çok azaldı. Türkiye'de yaşayan halklar sevgi dolu, kibar ve dürüst insanlardır. Özellikle yeni nesil gençlerimiz çok efendi, ahlaklı ve eğitimlidir. Sevgi, barış ve merhametli insanların ülkesi Türkiye!

36
13
yanıtYanıtla
sunlitted 12:

dolandırmadık bır sız kaldınız

8
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title