Haberler

Tasarım Ödüllü Emura İle Yazlar Serin, Kışlar Sıcak

Güncelleme:

iF Ürün Tasarım ödülü sahibi Daikin Emura, şıklığının yanı sıra üstün performansı, optimum hava dağılımı ve çok sessiz çalışma özellikleriyle yıl boyu konfor ve kalite arayanların tercihi haline geliyor.

Her mevsimde konforlu ısı ve uyumlu nem düzeyi sağlayan Daikin Emura, tasarım ile malzemenin, şekil ile fonksiyonun ve akıllı ısıtma ile verimli soğutmanın mükemmel birlikteliğini temsil ediyor.

Tasarım kalitesi, işçilik, malzeme seçimi, yenilikçi yaklaşım, çevreye etkileri, fonksiyonellik, ergonomi ve güvenlik gibi çok çeşitli kriterler göz önünde bulundurularak iF Ürün Tasarım Ödülü'ne layık görülen Daikin Emura'nın ultra ince profili ve mat kristal beyazı veya eskitme alüminyum şık dış yüzeyi, Emura'yı bir ev elektroniğinden mobilyaların doğal bir parçasına dönüştürüyor.

Maksimum konfor, minimum ses ve enerji tasarrufu bir arada...

Standart klimalara göre yarı yarıya daha sessiz çalışan Daikin Emura ile yazın sıcaklamaya, kışın ise üşümeye son...

Daikin Emura, haftalık programlanabilir uzaktan kumandasıyla dış ortam koşullarında soğutma için -10 ila 46°C, ısıtma için ise -15 ila 18°C arasında çalışabiliyor. Sahip olduğu akıllı göz sensörü de odada bulunan insanları algılayarak oda boşaldığında otomatik olarak enerji tasarruflu moda geçiş yapıyor. Ayrıca, A sınıfı enerji kategorisindeki bu klima inverter teknolojisi sayesinde çalışmaya başlama ve durdurma sırasındaki enerji tüketimini önlüyor ve daha kararlı sıcaklıklar elde edilmesini sağlıyor.

Şimdi uyku vakti...

Daikin Emura, gece ayar moduyla aşırı ısınmayı veya aşırı soğumayı önleyerek konforlu bir uyku sunuyor. Konfor modu, ünitenin soğuk hava etkisi yaratmayacak şekilde çalışmasını garanti ediyor. Soğutma sırasında soğuk havanın doğrudan insanların üzerine gelmesini önleyen Daikin Emura, ısıtma sırasında da sıcak havanın odanın alt kısmına doğru u?flenmesini sağlıyor.

Güçlü çalışma moduyla odaları hızlı bir şekilde ısıtan veya soğutan Emura, otomatik salınım sistemi sayesinde de odanın her tarafından eşit derecede sıcaklık veriyor. Titanyum apatit fotokatalitik hava temizleme filtresi ise havadaki mikroskobik toz partikülerlerini temizlerken bakteri ve virüs gibi organik kirleticileri de emiyor ve kötü kokuları gideriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title