Haberler

Eşini Katleden Cani Kocanın İfadesi Kan Dondurdu: Yerdeyken 5-6 Kez Boğazından Kestim

Güncelleme:

Eşinin başına keserle vuran, bununla da yetinmeyip boğazını defalarca kesen cani koca hakkında "Kasten öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi. Cani koca ifadesinde, "Yere düşünce boğazından 5-6 kez kestim." dedi.

Tartıştığı eşi Fadime Korkut'un başına keserle defalarca vuran, bununla da yetinmeyip boğazını defalarca kesen Ömer Korkut hakkında "Kasten öldürmek"ten ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi. Korkut ifadesinde, "Tartışma sırasında eşim eline geçirdiği eşyaları yere fırlatmaya ve bana küfürler etmeye başladı. Ben de çok sinirlendim ve evimizde bulunan keserin arkası ile eşimin kafasına vurdum. Devamında mutfaktan bıçağı alıp boğazından 5-6 kez kestim. Bir müddet ne yapacağımı bilemedim. Daha sonra taksiye binerek karakola teslim oldum." dedi.

EKMEK BIÇAĞI İLE BOĞAZINI DEFALARCA KESTİ

İstanbul Kağıthane'de geçtiğimiz aylarda yaşanan vahşet kan dondurdu. Evlerinde tartıştıkları sırada eşi Fadime Korkut'un başına keserin arka tarafıyla vuran ve boğazını defalarca kesen 66 yaşındaki cani eş Ömer Korkut hakkında iddianame düzenlendi. Olay şöyle anlatıldı: Fadime Korkut ve Ömer Korkut çifti evde yalnız oldukları sırada belirlenmeyen bir nedenden dolayı aralarında sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın devamında şüpheli evde bulunan keserin arka tarafı ile eşi Fadime Korkut'un kafasına defalarca vurmaya başlayınca yaralı eş aldığı darbelerle yere yığıldı. Cani eş bu sırada mutfakta bulunan ekmek bıçağını alarak eşinin boğazını defalarca kesti. Fadime Korkut aldığı darbeler sonrası olay yerinde hayatını kaybetti. Ömer Korkut olay sonrasında karakola giderek teslim oldu.

Tartışığı Eşini Keserle Öldüren Koca Kan Dondurdu: Yerdeyken 5-6 Kez Boğazını Kestim

"MUTFAKTAN BIÇAĞI ALIP BOĞAZINDAN 5-6 KEZ KESTİM"

Şüpheli Ömer Korkut savcılığa verdiği ifadesinde, psikolojik problemi olmadığını, maddi anlamda bir sıkıntılarının bulunmadığını, eşiyle sık sık tartıştıklarını söyledi. Ömer Korkut, "Evde, tam olarak hatırlamadığım bir sebeple tartışmaya başladık. Tartışma sırasında eşim eline geçirdiği eşyaları yere fırlatmaya ve bana küfürler etmeye başladı. Ben de çok sinirlendim ve evimizde bulunan keserin arkası ile eşimin kafasına vurdum. Bu olay gerçekleştiğinde mutfağın olduğu taraftaydık, eşim ilk darbeden sonra yere düştü. Ben de yerdeyken keserle vurmaya devam ettim. Bu sırada eşim kendinde değildi. Devamında mutfaktan bıçağı alıp boğazından 5-6 kez kestim. Bir müddet ne yapacağımı bilemedim. Daha sonra taksiye binerek karakola teslim oldum" dedi.

KORKUNÇ RAPOR

Otopsi raporunda, Fadime Korkut'un ölümünün künt kafa travmasına bağlı kafatası kırıklarıyla birlikte beyin kanaması ve beyin doku harabeti ile birlikte boğazlamaya bağlı trakea ve büyük damar kesisiyle gelişen dış kanama ve aspirasyonu sonucu meydana gelmiş olduğu belirtildi.

"CANAVARCA HİSLE VE EZİYET ÇEKTİREREK GERÇEKLEŞTİRDİ"

İddianamede, "Şüphelinin maktulenin kafasına keser ile birden fazla kez öldürücü darbede bulunmasına karşın hırsını alamadığı ve ele geçirdiği ekmek bıçağı ile maktulenin boynunu defalarca kestiği, bu nedenle şüphelinin eyleminin canavarca hisle veya eziyet çektirerek gerçekleştirildiği" kaydedildi. Sorgusu ardından sevk edildiği Sulh Ceza Hâkimliği'nce tutuklanan Ömer Korkut hakkında savcılıkça "Kasten adam öldürme" suçu kapsamında ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi.

(Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kağıthane Korkut 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

SSK EMEKLİSİ:

HER İŞİN BAŞI HAYIR OLMALIDIR , HAYIRSIZ OLAN BEN ; DİR . BEN LİK İNSANA HER İŞİ YAPDIRIR NEDEN İNSANLAR BEN BİLMEM DİYEMEZ EN İYİSİNİ SEN BİLİR SİN DİYEMEZ Kİ SEBEBİ BEN EN İYİSİNİ BİLİRİM . BEN LİK SE İNSAN ATEŞE ATAR . ALLAH TAKSİRATLARINI AFETSİN

6
5
yanıtYanıtla
AZARCI:

Kısasa kısas aynı cezayı bu yasli morus uygulasinlar

11
0
yanıtYanıtla
rıza:

Bİ ŞEY OLMAZ yakında af çıkar kader kurbanı. . . . . .

3
7
yanıtYanıtla
..:

senin yaşındakiler öbür dünyayı düşünüp onun için çalışırken, sen Allahın verdiği canı alıyorsun. . Allah bin türlü belanı versin. .

8
1
yanıtYanıtla
Metin:

Konuşmayı geçinmeyi bilmiyorsun boşanmayıdamı bilmiyorsun? Haydi çürü içeride.

9
0
yanıtYanıtla
Göze Batan Adam:

Kadın hakları diye diye,,adamları ezdirdiniz,ortaya böyle bir sonuç çıkardınız..!!!

3
3
yanıtYanıtla
yeahh:

yukarıdaki resimlerde polislerin yüzleri sansürsüz alttakilerde sansürlü ilginc. .

5
0
yanıtYanıtla
TÜRK Milliyetçisi:

HELAL LEN DAYI SANA

0
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ömer korkutta cezaevinde öldü

0
2
yanıtYanıtla
ISRAILLI:

sakalli ve cubbeli

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title