Haberler

Tarsuslu Şehidin Baba Evinde Helallik Alındı

Tarsuslu şehidin baba evinde helallik alındı Şehidin annesi baygınlık geçirdi, eşi Esma yakınlarının yardımıyla güçlükle ayakta durdurulabildiMERSİN - Hakkari'nin Çukurca ilçesinde Kuzey Irak sınırında PKK'lı teröristler tarafından önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu...

Tarsuslu şehidin baba evinde helallik alındı

Şehidin annesi baygınlık geçirdi, eşi Esma yakınlarının yardımıyla güçlükle ayakta durdurulabildi

MERSİN - Hakkari'nin Çukurca ilçesinde Kuzey Irak sınırında PKK'lı teröristler tarafından önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan üsteğmenin Mersin'in Tarsus ilçesindeki baba evinde helallik alındı, dualar edildi.

Hakkari Çukurca ile Kuzey Irak sınırında PKK'lı teröristlerin döşediği el yapımı bombanın patlamasıyla şehit olan İstihkam Üsteğmen Ozan Olgu Köreke'nin Türk bayrağına sarılı naaşı Tarsus Devlet Hastanesi'nden alınarak baba evine getirildi.

Şehidin yakınları, komşuları ve çok sayıda Tarsuslu baba ocağında toplandı. Bayraklarla donatılan baba ocağında şehidin babası Hüseyin, annesi Aydanur, eşi Esma ve kardeşi tabut başında gözyaşı döktü. Şehidin annesi Aydanur baygınlık geçirirken, eşi Esma, yakınlarının yardımıyla güçlükle ayakta durdurulabildi. Şehit Üsteğmen Ozan Olgu Köreke'nin cenazesi helallik alındı.

Burada İlçe Müftüsü Hayri Erenay'ın yaptığı duada alınırken, gözyaşları adeta sel oldu. Şehidin baba ocağındaki helalliğin istenmesinin ardından naaşı Ulu Cami'ye götürüldü. Şehit Üsteğmen Ozan Olgu Köreke için öğlen namazının ardından cenaze töreni düzenlenecek.

6 yıllık asker olan Üsteğmen Ozan Olgu Köreke'nin 3 yıl önce hosteslik yapan Esma Köreke ile evlendiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Çukurca Hakkari Irak PKK 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi!
title