Haberler

Tarsus'ta Zincirleme Trafik Kazası: 13 Yaralı

Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 13 kişi yaralandı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 13 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, D-400 karayolunun Mersin'in Tarsus ilçesi Yenice beldesi yakınlarında, Nihat Kanarya yönetimindeki 63 FE 309 plakalı kamyon, Selahattin Durmuş idaresindeki 33 E 8606 plakalı yolcu minibüsü ile sürücülerinin kimlikleri tespit edilemeyen 01 ZL 094, 01 C 5126 ve 33 NNE 54 plakalı otomobillerin karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Kazada, kamyon sürücüsü Nihat Kanarya ile minibüs ve 3 otomobilde yolcu olarak bulunan Serhat Özkurt, Serpil Karlıdağ, Hayrullah Lök, Ahmet Şimşek, Mahmut Can, Halim Çiftçi, Hasan Ali Özcan, Bayram Özen, Sedat Kocadağ, Muharrem Serin, Burhan Öztoprak ile Ferhat Aydoğan yaralandı.

Çarpışma nedeniyle kapıların sıkışması sonucu araç içerisinde kalan kamyon şoförü Nihat Kanarya, olay yerindeki vatandaşların müdahalesiyle yaklaşık 5 dakika süren çalışması sonucu kurtarıldı.

Yaralılar, Tarsus ve Adana'daki hastanelere kaldırıldı.

Kazanın oluş şeklinin araştırıldığı, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Bu arada, Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, Tarsus Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hakan Vural ile Tarsus Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, Tarsus Devlet Hastanesine giderek yaralıların durumu hakkında hastane yetkililerinden bilgi aldılar.

Kaza nedeniyle D-400 karayolu yarım saat araç trafiğine kapatıldı.

- MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title