Haberler

Tarsus'ta Şehit Ailelerine İftar Yemeği

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, şehit ailelerine ve gazilere iftar yemeği verdi.

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, şehit ailelerine ve gazilere iftar yemeği verdi.

Bir restoranda düzenlenen programa Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, Garnizon Komutanı Yarbay Abdulkadir Yavuz, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, İlçe Jandarma Komutan Vekili Üsteğmen Yahya Kıymaz, İlçe Müftüsü Abdulkerim Akbaba, Ülkü Ocakları Başkanı Muzaffer Şimşek, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Kaymakam Güldibi, yaptığı konuşmada, bu ülke için canlarını veren şehitleri rahmetle andıklarını söyledi.

Şehit yakınlarının hakkını hiç bir zaman ödeyemeyeceklerini belirten Güldibi, "Ama sizler hiç bir beklenti içerisinde değilsiniz. Sizler çocuklarınızı gönderirken, önce vatan dediniz, önce din dediniz, önce bayrak dediniz, önce namus dediniz. Onlar size bayrağı sarılı tabutlarıyla geldiler. Evet acı yüreklerinizi yakıyor. Ama evlatlarınızla ne kadar övünseniz azdır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, onları minnetle anıyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Kocamaz da, Ramazan'ın ülkeye hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.

Rahmet ayının feyzinden, bereketinden faydalanmak için bir araya geldiklerini anlatan Kocamaz, "Allah hepinizden razı olsun. Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Allah mekanlarını cennet eylesin. Bu Ramazan'ın hayırlara vesile olmasını, vatanının birliğine, dirliğine, bütünlüğüne vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri, şehit aileleriyle ve gazilerle sohbet etti.

Muhabir: Selahattin Özbozkurt/Kerem Kocalar

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Orhan Şefik Güldibi Burhanettin Kocamaz Yaşar Aksoy Tarsus Yerel Haberler

title