Haberler

Tarlada 2 Erkek Cesedi Bulunması

Konya'nın Karapınar ilçesinde, tarlada 2 kişinin cesedinin bulunmasına ilişkin, öldürülenlerden birinin ağabeyi gözaltına alındı.

Konya'nın Karapınar ilçesinde, tarlada 2 kişinin cesedinin bulunmasına ilişkin, öldürülenlerden birinin ağabeyi gözaltına alındı.

Topak mevkisindeki boş tarlada 2 kişinin cesedinin bulunmasıyla ilgili çalışma başlatan Karapınar Emniyet Müdürlüğü ve Konya Cinayet Büro Amirliği ekipleri, öldürülen Necip S. (46) ile ağabeyi Ali S. (52) arasında, arazi ve alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunduğunu bilgisine ulaştı.

Gözaltına alınan ağabey Ali S, polisteki sorgusunda, cinayeti işlediğini itiraf etti.

Şüpheli Ali S, polisteki sorgusunda, aralarında husumet bulunan kardeşiyle barışmak için olayın yaşandığı çiftliğe gittiğini anlattı.

Ağabeyinin kendisine küfürlü sözler kullandığını, bunun üzerine kavga ettiklerini savunan Ali S'nin, "Kardeşim kendisine çiftlikte yardımcılık yapan Afgan uyruklu Muhammed Nebi Nasır'a (18) 'Keleşi getir.' diye bağırdı. Ben de belimde bulunan tabancayla korkutmak için havaya ateş ettim. Daha sonra kardeşim bir anda yanıma gelince tabancayı ona çevirip ateş ettim. Yaralanan kardeşim tarlaya doğru kaçmaya başladı. Olayın şokunda olduğumdan bir el daha ateş ettim. Ardından Afgan uyruklu Nasır'ın kaldığı eve doğru gittim. Eve yakın bir yerde yakaladım. Ona 'Gel Necip'i hastaneye götürelim.' dedim. O da beni dinlemedi ve kaçmak istedi. Baş edemeyeceğimi anlayınca bir el ateş ettim, o da yere yığıldı. Ardından Karapınar merkeze giderek bir arkadaşımla kafede çay içtik. Sonra eve gittim." şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

Polis ekipleri, Ali S'nin ifadesi doğrultusunda, olayın yaşandığı tarlada dedektör yardımıyla yaptığı incelemede, toprağın altında mermi çekirdeği ve kovan buldu.

Hayatını kaybeden Necip S'nin evli ve 6 çocuk babası olduğu bilgisine ulaşıldı.

Çelişkili ifadeler verdiği belirtilen zanlının, Afganistan uyruklu Nasır'ı, cinayete şahit olduğu için öldürdüğü değerlendiriliyor.

Olay

Konya'nın Karapınar ilçesine bağlı Topak mevkisindeki boş bir tarlada dün ceset bulunduğu ihbarını alan polis, Necip S'yi tabancayla öldürülmüş bulmuştu.

Olay mahali ve çevresinde incelemeler sürdüğü sırada, Necip S'nin cesedinin bulunduğu yerin yaklaşık 1,5 kilometre uzağında tabancayla öldürülmüş bir kişinin daha cesedine ulaşılmıştı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Karapınar Konya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hafta Sonu Kafeler Boykot Ediliyor: Sosyal Medyada Başlatılan Boykotun Sebepleri Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title