Haberler

Tarkan, Yaza en çok yakışan ünlü!

Güncelleme:

"Summer Hits 2016: Yazın En Sevilen Markaları" araştırması sonuçlandı. Araştırmaya göre, yaza en çok yakışan ünlü isim Tarkan, yazın şarkısı ise Bağdat.

Araştırma, Xsights Araştırma ve Danışmanlık tarafından 2-10 Haziran 2016 tarihleri arasında online araştırma yöntemiyle gerçekleştirildi. "Yazın Sevilen Markaları Araştırması'na" saha süresi içerisinde İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 22 ilden toplamda 350 kişi katıldı.

Demografik sorular dışında açık uçlu olarak sorulan 10 soru çerçevesinde cevaplar kodlanarak, sayısal olarak sonuçlar sunuldu.

YAZ MEVSİMİNE TARKAN YAKIŞIR


Göksel, erkek katılımcılar tarafından belirtilen bir isim olurken, Sinem Kobal ve Gülşen ise daha çok kadın katılımcılar tarafından belirtildi. 45-54 yaş arasındaki katılımcıların en çok belirttiği ünlü isim ise Hadise oldu.

DÜĞÜNLERİN ve YAZIN ŞARKISI ?

Beyaz ve Ayla Çelik'in birlikte seslendirdiği "Bağdat" şarkısı bu sene düğünlerde dans şarkısı 'yazın şarkısı' olarak tercih edildi. Yabancı şarkı olarak katılımcılar, Beyonce'nin "Halo" şarkısını yazın favori şarkısı olarak belirledi.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Sinem Kobal Bağdat Tarkan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title