Haberler

Tarkan, Jennifer Lopez'in Tahtını Salladı

Güncelleme:

Tarkan son konserinden tam 1 milyon dolar kazandı. Türkmenistan konseriyle rekora imza atan Tarkan, aldığı ücretle bir diğer dünya starı Jennifer Lopez'in tahtını salladı.

Son dönemlerde sık sık evlilik iddialarıyla gündeme gelen Tarkan, bu kez konser ücretleriyle magazin manşetlerini süsledi. Geçtiğimiz günlerde Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'tta konser veren Tarkan'ın aldığı ücreti duyanların nefesi kesildi. Megastarın Aşkabat konserinden tam 1 milyon dolar alarak servetine servet kattığı öğrenildi. Yılbaşı konserleri öncesinde rekor kazanç elde eden Tarkan'ın yılbaşı konseri için ise 1 milyon 200 bin liraya anlaştığı konuşuluyor.

TAHTINI SALLADI

Türkmenistan konserinden 1 milyon TL alan Tarkan, aldığı ücretle bir diğer dünya starı Jennifer Lopez'in tahtını salladı. Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhammedov'un doğum günü sebebiyle 2013'te konser veren Jennifer Lopez de 1 milyon dolarlık ücret uzun süre dünya basınında konuşulmuştu.

YÜZÜK OLMAMASI DİKKAT ÇEKTİ

Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ta konser veren Tarkan, büyük sevgi gösterisiyle karşılaştı."Türkmenistan'ın Bağımsızlık Günü" etkinlikleri kapsamında iki saatlik halk konseri veren Megastar, Genel Havacılık Terminali'nde çalışanların ricasını kırmayarak tek tek fotoğraf çektirdi. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Tarkan'ın keyifli hali dikkat çekti. Geçtiğimiz hafta Almanya'da yaşayan Türk sevgilisiyle aile arasında sözlenen Tarkan'ın parmağında yüzük olmaması dikkat çekti. Megastar evlilik sorularına yanıt vermekten kaçındı ve gülümsemekle yetindi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Jennifer Lopez Türkmenistan Yılbaşı Tarkan Magazin Haberler

500

Yorumlar (10)

Haydi bire:

Bence rus ruleti oynuyordular yemeyince ayağına sıkmıstır

2
35
yanıtYanıtla
TÜRK ASKERİ:

ESKİDEN GICIK OLURDUM AMA SEVİYORUM TARKAN SENİ ARTIK

17
3
yanıtYanıtla
feveran:

tarkan iyi çocukdır iyi , diğerleri gibi kendini aşağılatmıyor , bir dönemleri ipnlikler yaptı ama sonradan düzeldi

14
4
yanıtYanıtla
MERVE MERT:

DÜNYA HAYATINA ALDANAN İNSANLARA ACIMAK LAZIM.

11
7
yanıtYanıtla
tülin:

reziller, , , , , , , , , ilaa cehenneme zümeraa, , , , , ,

6
10
yanıtYanıtla
dilek:

adamsın adam harbi sanatçısın!

3
0
yanıtYanıtla
AKKOYUN DEVLETİ:

JENNİFER KİMM BU HERİF KİM

1
0
yanıtYanıtla
abizer:

DEMEKI TURKMEN ISTANIN HALKIDA BIZIMKILERDEN CAHILIMISS TARKANI ISTANBUL TANIR LOPEZ ISE DUNYA TANIR NASIL KIYASLIYORSUNUZ ACAB PARA BIR SITAR ICIN ONEMLI DEGIL

1
0
yanıtYanıtla
haberi nerenizle okuyonuz anlamıyom ki:

Adam türkmenistan konserinden 1 M$ almış yılbaşı için 1. 2 M TL alacak haber olan kısım türkmenistan konseri siz nasıl okuyosunuz anlayamadım

0
0
yanıtYanıtla
ovit:

varmi adam mali goturuyor anlinin teriyle akp gibi calmiyor ve yagcisanatcilik yapmiyor orhan n, niran ugur gibi adilerden deyil

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title