Haberler
Güncelleme:

Tarkan Instagram'dan küçük Eymen'in katledilmesine tepki gösterdi

Megastar Tarkan, annesi ve annesinin sevgilisi tarafından acımasızca katledilen 5 yaşındaki Eymen için sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlayarak tepki gösterdi. Tarkan, "Yaşam hakkı canice elinden alınan Eymen için de hukuk, adalet diye haykıralım." dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (16)

kara:

ağaç için sokaklara hemen dökülüyorsunuz. çıksanızya sokaklara şimdi ünlüler

15
1
yanıtYanıtla
AYNENN:

AMA MESELE AĞAÇ DEĞİLDİ İŞTE BE KARDEŞİM. . .

yanıt6
yanıt2
Yarcan:

Tarkan varya insan gibi insan,sanatçı gibi sanatçısın.Bir kere bar çıkışı yakalanmadın.Sansasyona karışmadın.

12
0
yanıtYanıtla
Ali:

Diyarbakirda evlatlarinin olmelerine karsi cikmak icin bekleyen , evlatlarini isteyen annelerin ellerinden öpüyorum..ana yuregi hic bir seyle ölçülmez..

7
1
yanıtYanıtla
Zubi:

Doğru nerede adalet yikamadiniz kaz dağlarında ki villaları? Madem adalet, hukuk diyorsun yasak olan yerleren''gece kondu''anlayacaksın dürüst olacaksin ki millet hadi deyince sana destek versin.

1
4
yanıtYanıtla
ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ,,,,,,,,:

SANA NE LO PANCAR KAFA, , , , , , , , ,

yanıt2
yanıt5
DJ BORİS BREJCHA:

TUTTURMUŞSUNUZ İDAM DA İDAM. ADAMI ASTINIZ NE OLDU YANİ ÖLDÜ GİTTİ . KOLAY KURTULUŞ. 2 GÜN SONRA UNUTULUR. . ORGANLARINI TEK TEK ALACAKSIN ONCA ORGAN NAKLİ BEKLEYEN VAR. BİR GÜN BÖBREĞİNİ, BİR GÜN CİĞERİNİ , KALBİNİ SÖKECEKSİN SONRA ATILSIN ÇÖPE.

yanıt2
yanıt0
Deliyürek:

İyide bu iş böyle kınamakla bilmem ne ile olmaz. Mutlaka İDAM gelmeli ve idamın olacağı suçlar belirlenmeli. . Özellikle çocuk katilleri vs.

5
0
yanıtYanıtla
H.G:

Hani idam ne oldu? Kimseden ses çıkmıyor bunlar idam edilse biraz olsun içimize su serpilecek. Kim idam yasasını yapacak oda belli değil

2
2
yanıtYanıtla
Ayşegül:

Tarkan seni çok severim dunya stari oldun hiç şimarmadin baba olunca anladın heralde evlat sevgisini şimdiye kadar hiçbir habere yorum yaptığını görmedim duymadım

3
0
yanıtYanıtla
muhammet198666:

tarkanda reklam yapacağı yerleri hiç de kaçırmıyor

0
2
yanıtYanıtla
ATA:

EY VATAN HAİNLERİ, PKK TARAFINDAN DAĞA KAÇIRILANLARA DESTEK OLSANIZA, YILLARDIR O SAHNELERDEN PKK YA TERÖR ÖRGÜTÜ DEMENİZİ İSTEYEN TÜRK HALKININ HAKLARI HARAM OLSUN SİZLERE.

1
1
yanıtYanıtla
Adalet:

Ben bunu yapanları daha mı yaşıyorlar diye hayret etdim geride kimleri yaşamıyor ki girdikleri geride Sürünesiceler

2
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

helalı va

1
0
yanıtYanıtla
OBJEKTİF:

Kadın Eskortmuş sosyal medyasındaki resimlerini gördüğüm zaman iğrendim tiksindim. Cinsel İçerikli Resimler filan sevgilisiyle beraber swinger partileri yazık oldu cocuga

1
0
yanıtYanıtla
mem:

Tarkan efendi pkk nın yaktığı ormanlar içinde gidip foto paylaşıp eylem yapsana! yoksa soydaş olduğunuz için içten içe seviniyor musun?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title