Haberler

Tarkan 'Baba' Olmak İstiyor

Özel Bir Konser Programı İçin Antalya'ya Gelen Ünlü Star Tarkan, Artık Evlenmek ve Çocuk Sahibi Olmak İstediğini Söyledi.

Özel bir konser programı için Antalya'ya gelen ünlü star Tarkan, artık evlenmek ve çocuk sahibi olmak istediğini söyledi.

Konser için Antalya'ya gelen ünlü pop müziği sanatçısı Tarkan Tevetoğlu, hava limanında gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Bu yaz piyasaya çıkacak yeni albümünün beğenileceğini umduğunu söyleyen Tarkan, albümde Sezen Aksu'dan şarkılar da bulunduğunu, bunlardan özellikle bir tanesinin dinleyenleri duygulandıracağını belirtti. Tarkan, albümünün sözleri ve besteleriyle çok farklı olduğunu ifade ederek, "En iyi albümüm bu bence. Hem yaza hem de Türk pop müziğine damgasını vuracak" dedi.

Vatandaşlardan korsan kaset ve CD almamalarını da isteyen Tarkan, "Korsancıların ekmeğine yağ sürmeyin. İnşallah bu kez korsandan çok albümüm satar" diye konuştu.

Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Kenan Doğulu'ya da başarılar dileyen Tarkan, "Arkadaşımın muvaffak olmasını dilerim. Alnımızın akıyla gitsin gelsin" dedi.

Kız arkadaşı Bilge Öztürk ile ilişkilerinin çok iyi olduğunu söyleyen Tarkan, "35 yaşıma geldim. Artık evlilik ve çocuk istiyorum" şeklinde konuştu. Kız arkadaşının kendisini çok iyi anladığını ve on parmağında on marifet olduğunu belirten Tarkan, "Çok ahlaklı, dürüst, harika biri. Şöhretten faydalanmaya çalışmadı, hep geride durdu. Onu çok takdir ediyorum" diye konuştu.

Uzun bir süre Türkiye'de kalacağını dile getiren Tarkan, "Amerika'dan sıkıldım. Yeter. Ülkemi, insanımı, Türk müziği söylemeyi özledim" dedi.

(AT-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title