Haberler

Tarımda Biyolojik Üretim ile Dünya Markası Olmak İstiyolar

sponsorlu içerik

Tarımsal üretimde Türkiye'nin verimini artırmak ve kimyasal katkıyı en aza indirerek çevreye saygılı üretim için çalışan girişimciler dünya markası olmak istiyor.

Bioglobal firma ortağı Özgür Ateş, "2000 yılında faaliyete başladık. Firmamız tarımsal üretimde biyolojik ürünlerin ülkemiz tarımına kazandırılması için kuruldu ve o günden beri faaliyetlerini kesintisiz sürdürüyor." dedi.

ÇEVREYİ KORUMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORLAR

Firma ortağı Özgür Ateş, "Çevreye çok duyarlı bir firma olarak hizmet veriyoruz. İlaçların tamamen kaldırılması gibi bir iddiamız yok. Çevreye en az zararı verecek kimyasal ile üretim yapılmasından yanayız. Çevremizi korumak istiyoruz. Faydalı bakteri ve mantarlarla hem bitki besleme hem bir koruma yapmaya çalışıyoruz. Bunu yaparken de çevreye en üst düzeyde çevreye saygı duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

"HEDEF DÜNYADA ARANAN MARKA OLMAK"

Ateş, "Dışarından pahalı gibi duran ürünler, uygulamaların ardından ciddi anlamda maliyetleri düşürüyor ve daha ekonomik hale geliyor. Biz gelecekte sadece Türkiye'de değil dünya aranan firmalar arasında yer almak istiyoruz. Bunu başarmak için AR-GE çalışmalarımızı da devam ettiriyoruz. Faydalı bakterileri ülkemizde üreterek ihracat yapma gibi hedeflerimiz de bunlar için çalışıyoruz." diye konuştu.

"HIZLI VE KESİN ÇÖZÜM SUNUYORUZ"

Bioglobal firmasının diğer ortağı Görkem Ateş, "Üreticilere bio gübre gibi ürünlerle destek olup kalıntısız bir üretim yaptırma amacındayız. Sektörümüzde uygulamalara sıkıntılarını çok fazla görüyoruz. Ürünlerimiz daha hızlı ve kesin çözüm sunan ürünler arasında bu noktada bu sıkıntıları ortadan kaldırmak için çok çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Türkiye İşte İşimiz Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title