Haberler

Tarım Bakanlığı'ndan Ceylanpınar'a Yardım Eli

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tigem Ceylanpınar İşletmesinde Yaşanan Kazada Yaralanan ve Hayatını Kaybedenlerin Yakınlarına Her Türlü Yardımın Yapılacağını Bildirdi.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, TİGEM Ceylanpınar işletmesinde yaşanan kazada yaralanan ve hayatını kaybedenlerin yakınlarına her türlü yardımın yapılacağını bildirdi.

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker'in, programı uygun olması durumunda bölgeye bir ziyaret yapabileceği öğnerilirken, TİGEM Genel Müdürü İsmail Hakkı Sayın'ın kazanın hemen ardından bölgeye hareket ettiği bildirildi. Bu sabah Şanlıurfa Ceylanpınar çiftliğinde gerçekleşen ve 5 kişinin öldüğü 9 kişinin kayıp olduğu kaza ile ilgili Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Ankara'dan 'gerekeni yapın' talimatı verdi. TİGEM Genel Müdürü bölgeye hareket ederken, Bakan Eker'in de programının uygun olması durumunda bölgeye bir ziyaret yapabileceği öğrenildi. TİGEM işletme arazisi içinde gerçekleşen kaza ile ilgili olarak TİGEM'in hukuksal bir zorunluluğu olmamasına rağmen, kazada yaralanan ya da hayatını kaybedenlerin işletmede çalışanların akrabaları olması gerekçesiyle Bakanlık, tüm ihtiyaçların TİGEM tarafından giderilmesi kararını aldı. Bölgede devam eden arama kurtarma çalışmalarına personel ve teknik yardım yapan TİGEM'in kazada yaralananların ve hayatını kaybedenlerin yakınlarına her türlü yardımı yapacağı bildirildi.

(SC-MAY-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title