Haberler

Eski Aşkı Emel Sayın, Akan'ın Tabutu Başında Gözyaşlarına Boğuldu

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Emel Sayın bugün son yolculuğuna uğurlanan yakın arkadaşı Tarık Akan'ın tabutu başında gözyaşlarına boğuldu..

Son yolculuğuna uğurlanırken sanatçı arkadaşları Emel Sayın, Türkan Şoray, Kadir İnanır gibi isimler Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Tarık Akan'ın tabutu başında gözyaşı döktü. En çok dikkat çeken de Tarık Akan'a birlikte rol aldıkları yıllarda aşık olduğunu itiraf eden Emel Sayın oldu.

Akan'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, son yolculuğuna uğurlanmak üzere saat 15.00'te Teşvikiye Camii'ne getirildi. Yoğun katılım nedeniyle tabutun çevresinde yaşanan izdiham, gerilime neden oldu.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

66 yaşında hayatını kaybeden Türk Sineması'nın usta oyuncusu için düzenlenen cenaze törenine kızı Özlem Üregül, oğulları Barış Zeki ve Yaşar Özgür Üregül, hayat arkadaşı Acun Günay, Sanatçı Emel Sayın, Nuri Alço ile sevenleri katıldı.

Unutulmayacak birçok filmde birlikte rol alan arkadaşı Tarık Akan'ı son yolculuğunda yalnız bırakmayan Emel Sayın, tabutun başında gözyaşlarını tutamadı.

"GÜLE GÜLE SEVGİLİ...TARIK" YAZMIŞTI

Emel Sayın, Tarık Akan'ın ölümü üzerine birlikte yer aldığı bir fotoğrafını sosyal medyadan paylaşıp "Güle güle sevgili... TARIK" yazarak dostuna veda etmişti.

"SONUNDA SIRILSIKLAM AŞIK OLDUM"

Bu konuda yıllarca fazla konuşmayan Tarık Akan, bir defasında "Hep aşık delikanlıyı oynamıştım ama aşkı yaşamamıştım. Sonunda sırılsıklam aşık oldum. Önce aramızdaki elektriğe engel olmaya çalıştık. Hele o çok direndi. Ancak aşka set çekilmiyor. Tam dört sene sürdü" açıklamasını yapmıştı.

"ONDAN SONRA HİÇ AŞK YAŞAMADIM"

O kadının Emel Sayın olduğu hep iddia edilmişti ancak bu iddialar hiçbir zaman doğrulanamamıştı. Emel Sayın ise aşk iddialarını yıllar sonra doğrulayarak "Ondan sonra hiç aşk yaşamadım" dedi.

İlgili Haberler

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Kemal Kılıçdaroğlu Tarık Akan Teşvikiye İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title