Haberler

Tarihi Ev Şiddetli Rüzgara Dayanamadı

Tekirdağ'da Şiddetli Rüzgara Dayanamayan Tarihi Bir Evin Üst Katı Yıkıldı. Harabe Haldeki Evin Çökmesi Sırasında Sokakta Kimsenin Bulunmaması Faciayı Önledi.

Tekirdağ'da şiddetli rüzgara dayanamayan tarihi bir evin üst katı yıkıldı. Harabe haldeki evin çökmesi sırasında sokakta kimsenin bulunmaması faciayı önledi.

Tekirdağ Gündoğdu Mahallesi Derin Kuyu Sokak'ta harabe haldeki evden bazı sesler geldiğini duyan vatandaşlar, paniğe kapıldı. Bir süre sonra şiddetli rüzgar nedeniyle evin üst kısmı sokağa doğru yıkıldı. O anda sokaktan kimsenin geçmemesi bir faciayı önlerken, çevredeki esnaf kısa süre önce Tekirdağ Valiliği'ne ve Belediye Başkanlığı'na dilekçe vererek yıkılmak üzere olan bina için tedbir alınmasını ve yıkılmasını istediklerini öne sürdü. Belediye Başkanlığı'nın evin çevresinde küçük önlemler aldığını iddia eden vatandaşlar, kalıcı çözümler üretilmesi gerektiğini belirtti. Evin yıkılması sırasında sokaktan kimsenin geçmediğini belirten esnaf, özellikle çocukların çok gelip geçtiği yolda şans eseri kimsenin yaralanmadığını ifade etti.

Tekirdağ'da eski yerleşim bölgesi olan Ertuğrul, Hürriyet, Ortacami, Eski Cami, Yavuz, Turgut, Zafer ve Gündoğdu Mahalleleri'nin yanı sıra Malkara, Çorlu, Hayrabolu ilçelerinde de tarihi değere sahip evler ve konaklar bulunuyor. Merkez ilçede toplam 260 tescilli ev var. Ancak bunların büyük bir çoğunluğu eski ihtişamını kaybederek harabe hale gelmiş durumda.

(EÖ-ED-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title