Haberler

"Tarihe Yolculuk" Devam Ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Çerçevesinde 'Tarihe Yolculuk' Adıyla Düzenlenen ve Vatandaşlar Tarafından İlgiyle Takip Edilen Kaniş Karum Kültür Turları'na Devam Ediliyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde 'Tarihe Yolculuk' adıyla düzenlenen ve vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilen Kaniş Karum Kültür Turları'na devam ediliyor.

Yaklaşık 50 kişiden oluşan kafilenin Arkeolog Gökhan Turan eşliğinde yaptığı gezide geçmişten günümüze Kültepe Kaniş Karum anlatıldı. 2 saat süren gezide ayrıca Kayseri Büyükşehir Belediye Konservatuarı Tiyatro Bölümü öğrencileri sergiledikleri oyunla o dönemin hayatından kesitler sundu.

Geziye katılan vatandaşlar da şimdiye kadar yanı başlarında duran büyük hazineden şimdiye kadar habersiz olduklarını ifade ederek, "Burası gerçekten çok önemli bir yerleşim yeriymiş. Oysaki biz bu kadar önemli olduğunu bilmiyorduk. Düzenlemiş olduğu kültür turu ile bize bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederiz" dedi.

(KÖZ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title