Haberler

Taraklı Ramazan'da Dopdolu

Güncelleme:

Ramazan; Taraklı Belediyesi ile Taraklı Termal'de yaşanacak.

Taraklı Belediyesi ile Taraklı Termal ; Ramazan ayı nedeniyle her hafta değişik bir aktivitenin yer alacağı 4 ayrı dopdolu bir Ramazan Kültür-Sanat Programı hazırladı.

Sakin Şehir Taraklı'da

11Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayının gelmesiyle birlikte; Taraklı Termal A.Ş ile ortaklaşa olarak Ramazan Kültür-Sanat Programı hazırlayan Taraklı Belediyesi; her hafta değişik bir aktivitenin yer alacağı 4 ayrı dopdolu Ramazan etkinliğine imza atacak. Türkiye'nin en sakin şehri Taraklı'ya özgü etkinliklerin yer alacağı Ramazan Kültür-Sanat Programı ile ilgili açıklama yapan Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ve Taraklı Termal A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Genç; Tarihçi-Yazar Fahri Tuna'nın organizasyonuyla Taraklı Termal Ramazan Çadırı'nda gerçekleşecek olan programı şöyle açıkladı:

Söyleşi, film ve dia gösterisi

20 Temmuz 2012 Cuma, saat: 23.00; Prof. Dr. Mehmet Erkal / Hafız Hasan Çolak'la "Taraklı'da Ramazan Geleneği" konulu söyleşi.

28 Temmuz 2012 Cumartesi, SAAT: 23.00; Yönetmen Bahadır Karataş / Yönetmen Mete Özok ile Sinema söyleşileri: "Mümkünlü Reklamları Bağlamında Taraklı" film gösterimi.

3 Ağustos 2012 Cuma, saat: 23.00; Fotoğraf Sanatçısı İbrahim Zaman ile "Dünya'da ve Türkiye"de Zaman" konulu dia gösterisi ve söyleşi.

10 Ağustos 2012 Cuma, saat: 23.00; Tiyatro oyuncusu Nejat Birecik ile "Sahnelerde Çeyrek Asır" konulu tiyatro söyleşisi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Taraklı Türkiye Termal Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title