Haberler

Taraklı'dan Kısa Kısa

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Taraklı ilçesini ziyaret etti.

Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Meclis'te anayasa değişikliği çalışmaları nedeniyle yoğun günler geçirdiklerini belirterek, şöyle konuştu:

'Hafta sonu verilen arada ilçeyi gezme fırsatı buldum. Her yörenin kendine göre derdi var. Şu anda Taraklı'da Kayaboğazı Göleti'nin yapımı tamamlanıyor. Bu bölge adeta tarım havzası olacak. Tarla sulamasının yapılacağı gölette aynı zamanda balıkçılık ve turizm faaliyetleri de başlayacak. Çevre köy yollarının yeniden yapılmasında ciddi çalışmalar var. Hacıyakup köyünde termal turizmle kalkınma gerçekleşecek. Taraklı-Geyve Karayolu tamamlandığında güzide ilçemizin önemli bir sorunu daha halledilmiş olacaktır.'

Anayasa değişikliği çalışmalarına da değinen Çelik, 'Vatandaşlarımızın büyük bir bölümü anayasa değişikliğini istiyor. Halkın kararı ne ise bizim de kararımız odur' dedi.

Çelik, Kayaboğazı Göleti ve Yenidoğan Mahallesi'ndeki ilköğretim inşaatını ziyaretinin ardından ilçeden ayrıldı.

KAYMAKAM TEMİZ EĞİTİM SEMİNERİNDE-

Kaymakam Mustafa Temiz İçişleri Bakanlığınca Antalya'da düzenlenen eğitim seminerine katıldı.

İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığınca organize edilen ve bugün başlayan seminerin 3 gün boyunca devam edeceği belirtildi.

Seminerin ardından yıllık izne ayrılacak Temiz'in yerine Geyve Kaymakamı Süleyman Erdoğan vekalet edecek.

- İLÇEDE İKİ YOL ÖNCE GÖREV YAPAN HAKİMDEN ZİYARET-

2008 ve 2009 yıllarında Taraklı Adliyesinde hakim olarak görev yapan Ersel Aslan ilçeyi ziyaret etti.

(TİN-KMK-RDE) - SAKARYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title