Haberler

Taraklı'da Minik Öğrencilerin Okul Heyecanı

Türkiye Genelinde Olduğu Gibi Sakarya'nın Taraklı İlçesinde de İlköğretim Birinci Sınıf Öğrencileri 2007-2008 Eğitim Öğretim Yılına Başladı.

Türkiye genelinde olduğu gibi Sakarya'nın Taraklı ilçesinde de ilköğretim birinci sınıf öğrencileri 2007-2008 eğitim öğretim yılına başladı.

Uyum sağlamak için okula diğer sınıflardan 1 hafta önce başlayan minik öğrencilerin oldukça heyecanlı oldukları gözlendi. Sabah erken saatlerde velileri ile birlikte okullarına giden öğrenciler anne ve babalarından ayrılırken zor anlaryaşadı.

Taraklı ilçesinde sabah erken saatlerden itibaren anne ve babaları ile birlikte okullara akın eden minik öğrenciler bir yandan okullu olmanın sevincini yaşarken bir yandan da ailelerinden ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı. Küçük öğrenciler geçen sene anaokulundaki arkadaşları olmasından dolayı kaynaşmada zorluk çekmediler. Küçük öğrenciler kadar öğrenci velileri çocukları ile aynı heyecanı paylaştılar. Küçük öğrenciler ilk olarak sınıf öğretmenleriyle birlikte okuldaki diğer sınıfları gezerek okulu tanıma fırsatı buldular. Bazı öğrencilerde okula başlamanın ilk heyecanı ile gözyaşlarını tutamadılar.

Öten yandan Atatürk İlköğretim Okulu ve Zübeyde Hanım Anaokulunun bahçesinde bulunan ve betondan yapılmış yaklaşık 4 metre derinliğindeki beton çukur ise küçük çocuklar için büyük bir tehlike oluşturuyor. Küçük öğrencilerin merak edip çukurun başında beklemesi velilerini tedirgin etti.

(MT-İÇ)

10.09.2007 17:07 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title