Haberler

Taraftarlar Arasında Kavga

Kardemir Karabükspor ile Adana Demirspor arasında oynanacak maç öncesi taraftarlar arasında çıkan kavgaya polis ekipleri biber gazı ve copla müdahale etti.

Kardemir Karabükspor ile Adana Demirspor arasında oynanacak maç öncesi taraftarlar arasında çıkan kavgaya polis ekipleri biber gazı ve copla müdahale etti. PTT 1'inci Lig takımlardan Kardemir Karabükspor kendi evinde Adana Demirspor ile karşılaştı. Maç öncesi karşılaşmanın oynanacağı Dr. Necmettin Şeyhoğlu stadyumuna giden iki takımın taraftarları arasında sözlü atışmalar yaşandı. Tartışmanın daha da büyümesi üzerine taraftar grupları birbirlerine taşlarla saldırdı. İki takımın taraftarları arasında yaşanan kavga nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri kavga eden taraftarlara cop ve biber gazıyla müdahale etti. Olayların kontrol altına alınmasının ardından taraftarlar polis eşliğinde stadyuma götürüldü. Kavgada yaralanan bazı taraftarlar 112 Acil ambulanslarıyla kaldırıldıkları Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Polis, kavgayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adana Demirspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title