Haberler

Taraftarlar Alınmaya Başladı!

Fenerbahçe ile Galatasaray Arasında Yapılacak Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final İlk Maçı Öncesi Taraftarların Tribünlere Alınmasına Başlandı.

FENERBAHÇE İLE GALATASARAY ARASINDA YAPILACAK FORTİS TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL İLK MAÇI ÖNCESİ TARAFTARLARIN TRİBÜNLERE ALINMASINA BAŞLANDI.

FB Şükrü Saracoğlu Stadı'na taraftarların alınmasına başlanırken, stat çevresindeki yoğun güvenlik önlemleri de dikkat çekti.

Stat çevresinde taraftarların biletlerini kontrol eden güvenlik güçleri, biletsiz kişilerin tribün girişlerine yaklaşmasına izin vermezken, girişte de üst aramaları yapıldı.

Galatasaray taraftarı da karşılaşma için kendilerine ayrılan 2 bin 525 kişilik bölüme az sayıda da olsa gelmeye başlarken, stada karayolunu kullanarak gelmeleri önerilen sarı-kırmızılı taraftarlara, saat 17.00'den önce tribünde yerlerini almaları konusunda uyarıda bulunuldu.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşması için güvenlik kuvvetleri, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ve çevresinde yine yoğun güvenlik önlemleri aldılar.

Derbi karşılaşması için 2 bin 350 polis görevlendirilirken, bunlara ek olarak 285 de özel güvenlik elemanı hazır bulundu.

YİNE KARABORSA

Derbi maç öncesi özellikle karaborsada bilet satışlarına izin verilmeyeceğinin ifade edilmesine karşın, stat çevresinde bu yöntemle bilet satışlarının yapılması dikkat çekti.

Stat yakınlarında taraftarlara biletleri olup olmadığını soran bazı kişilerin, gişe fiyatlarının üzerinde ücretlerle bilet verme önerisinde bulundukları gözlendi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title