Haberler

Taraftardan büyük isyan! "İstifa edin"

Güncelleme:

Demir Grup Sivasspor'a deplasmanda 3-1 yenilerek zirve yarışında yara alan Fenerbahçe'de taraftarların hedefinde başkan Ali Koç ve teknik direktör Ersun Yanal vardı.

Sezonun flaş takımı Sivasspor, Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü.

Zirve yarışında ağır yara alan Fenerbahçe, kritik mağlubiyetin ardından lider Sivas'ın 8 puan gerisine düştü.

Maçın ardından sosyal medyayı ayağa kaldıran Fenerbahçe taraftarı, Başkan Ali Koç ve Teknik Direktör Ersun Yanal'a sert tepki gösterdi.

İşte Ali Koç ve Ersun Yanal için atılan tweetlerin bazıları;

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ersun Yanal Fenerbahçe Sivasspor Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (62)

FB Lİ.:

Bizim taraftarda istiyor ki adam ocakta şampıyon yapsın. Bi durun daaa şampıyon olacaz işte. . . . .

2
20
yanıtYanıtla
FBLİ''YE CVP:

Bekle şampuan olacaksın yeni yetme velet

yanıt6
yanıt2
gsli:

bir karede 2 kişi topla bir kişi etmez

8
7
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Sayın Başkanımız; Size saygımız ve güvenimiz tam. Ancak kabul edin Ersun Hoca ile bu iş olmayacak bu belli oldu. Tam 1 yıl bir şeylerin düzelmesi için sabır gösteriyoruz, hoş görülü davranıyoruz. Ancak; Futbolumuzda bir gelişme yok, istikrar yok, keyif yok. Eğer Teknik kadro değişikliği gerçekleşmezse korkarım bu iş sizin başınızı ağrıtacaktır. Lütfen Fenerbahçeyi ve kendinizi kurtarın.

11
4
yanıtYanıtla
YAPMA YAV!!!:

NİYAZDA BULUNUP AĞLADIĞIN ADAMDA SANKİ ÇOK ANLAR FUTBOLDAN DA. . . YALI ÇOCUĞU SENİN DİLİNDEN ANLAMAZ. SİZE FATİH TERİM TİPİNDE BİR ADAM LAZIM. O DA BU GECE LAZIM. . .

yanıt0
yanıt1
Ali koç:

Tamam

yanıt0
yanıt0
Ali koç:

Tamam

yanıt0
yanıt0
FENERLİBAHÇELİ34:

YAPMA YAV!!!: Benzinci ile taklacı pek anlıyor da futboldan. . sizin de halinizi görüyoruz. Ayrıca O dediğin ''tipte'' adam bize gerekmez.

yanıt1
yanıt0
YEPMA YAV!!!:

FENERLİ 34, O TİPTE ADAMLAR SİZE DEĞİL SİZ O TİPTE ADAMLARA YAKIŞMAZSINIZ, SİZİN İŞİNİZ SAMAN ALTINDAN ŞİKE YAPANLARLADIR.

yanıt0
yanıt0
Fb07:

Aykut Kocamanın kurduğu sistemi her defasında harcatıyoruz, Aykut Hoca topçu yokken bile bundan iyi oynatıyordu.

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title