Haberler

Taraftar, Volkan'ı Bağrına Bastı...

Samandıra'da Barış Günü...

Samandıra'da barış günü...

Yaklaşık 250 kişiden oluşan Genç Fenerbahçeliler Grubu Samandıra'yı adeta stada çevirirken, antrenmanı tezahüratlar ile izleyen taraftarlar Zico ve futbolcular lehine tek tek slogan attılar.

En duygusal ve ön plana çıkan görüntü ise kaleci Volkan ile taraftarların barışması oldu.

Antalyaspor mağlubiyeti sonrası İstanbul'a dönüş sırasında bir taraftarla küfürleşen Volkan Demirel, sarı-lacivertli taraftarların yoğun ilgisi ve ısrarı üzerine yanlarına gitti. Antrenmanın son bölümlerinde çalışması bitmediği halde taraftarların "Formanı öp Volkan" isteğini geri çevirmeyen milli kaleci onların yanına giderek sarıldı. Taraftarlar Volkan'ı bulundukları noktaya çağırırken, file bekçisine kaşkol hediye ettiler.

Taraftarlar Volkan ile ilgili düşüncelerini dile getirirken, milli kaleci de şunları söyledi:

"Ben çok iyi bir Fenerbahçeliyim. Hepinizden daha çok Fenerbahçeliyim. Antalyaspor maçından sonra bana hakaret edildi, küfür edildi. Hatta ben az yanıt verdim. Taraftar benim anneme küfür etti. Sadece ona karşılık verdim. Hiç bir zaman Fenerbahçe taraftarına küfür etmedim. Etmem de. Şunu da çok iyi bilin ki Fenerbahçe kalesi çok emin ellerde. Kimse merak etmesin bir an önce toparlanıp, mutlu sona ulaşacağız"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title