Haberler

    Taraftar olmasa bile sesi statta!

    İngiltere Premier Ligi kulüpleri 'Dönüş Projesi' ile yeniden sahaya inmek için planlama yaparken, dünden itibaren kulüplere gruplar halinde antrenman yapma izni verildi.

    İngiltere Premier Ligi kulüpleri 'Dönüş Projesi' ile yeniden sahaya inmek için planlama yaparken, dünden itibaren kulüplere gruplar halinde antrenman yapma izni verildi. Ligin planlanan başlama tarihi 12 Haziran ancak sürecin temmuzu bulması muhtemel. Kesin olan bir şey var ki; o da maçlar seyircisiz oynanacak. Yine de bunun taraftarları durduramayacağı, birçok kişinin stat çevresine geleceği düşünülürken, bundan endişe eden Manchester United Kulübü önceki gün bir açıklama yayımlayarak kısaca "Stat çevresine gelmeyin, maçı evinizden izleyin" mesajını verdi.

    Taraftarsız maçların daha keyifli hale gelmesi içinse bir takım çalışmalar yapılıyor. The Telegraph'a göre teknoloji şirketleri stadyumlara 'yapay taraftar sesi' teknolojisini kurup, maçları böylece ilgi çekici hale getirmeyi hedefliyor.

    KULÜPLER DE iSTiYOR

    Sky Sports ve BT sport gibi yayıncı kuruluşların bu teknolojiyi stadyumlarda kullanmak için lig yönetimiyle görüşmelere başladığı belirtildi. Kulüplerin de müsabakaları 'antrenman maçı' havasından çıkaracak bu projeye sıcak baktığı gelen haberler arasında.

    'Bebeğimin sağlığı, birkaç sterlinden daha önemli'

    PREMİER Lig'de kulüpler gruplar halinde antrenmanlara başlama planları yaparken Watford'lu Troy Deeney'den sürpriz bir çıkış geldi. Golcü oyuncu idmanlara çıkmak istemediğini dile getirdi: "Antrenmanlara katılmayacağımı söyledim. Bir anda virüs kapabilirim. Virüsü eve getirmek istemiyorum. Oğlum henüz 5 aylık ve nefes almada zorluk çekiyor. Onu daha fazla tehlikeye atmak istemiyorum. Kıyafetlerimi bile onlardan uzak tutmam gerekiyor. Babamı, büyük annem ve büyük babamı kaybettim. Hayatımda önemsediğim çok az insan kaldı. Bu benim kazanacağım birkaç sterlinden daha önemli."

    Bekarlar kazan kaldırdı!

    Avustralya Futbol Ligi (AFL) 11 Haziran'da sezonu yeniden başlatmaya hazırlanırken lig yönetimi normale dönme kurallarını da açıkladı. Kurallardan biri de oyuncuların ikinci bir emre kadar evlerine aile üyeleri veya yakın arkadaşları dışında başkasını misafir etmesini yasaklıyor. Ziyaretçi profilinin tam belirtilmemesi özellikle bekar oyuncuların canını sıkmış durumda. Melbourne Demons oyuncusu Jake Lever "Hadi benim bir karım ve bebeğim var, şanslıyım ancak bekarların bu kuraldan memnun olmadığını biliyorum" dedi. Collingwood Magpies Başkanı Eddie McGuire ise "Oyuncular biraz sakin olmalı, öyle önüne geleni evlerine almamalılar" diye konuştu.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Haberler

    Bakmadan Geçme

    22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title