Haberler

Taraftar dernekleri de Yeni Maalatyaspor yönetiminde değişim istiyor

Güncelleme:

Malatya'da bazı taraftara dernekleri yaptıkları ortak açıklama ile Yeni Malatyaspor'da yönetimin değişmesini istediler.

Malatya'da bazı taraftara dernekleri yaptıkları ortak açıklama ile Yeni Malatyaspor'da yönetimin değişmesini istediler.

Kaplan 44, Efsane Derebeyleri ve Malatyaspor Taraftarlar Derneği bir araya gelerek ortak bir bildiriye imza attılar. Derneklerin Başkan ve yönetimleri ile üyelerinin katıldığı toplantıda 3 dernek adına yapılan ortak bildiride kulüp yönetiminin değişmesi gerektiği ifade edildi.

Taraftar dernekleri, "Maalesef camiamızın da malum olduğu üzere ortaya çıkan tablo, yüreğinde Malatya sevgisi olan, menfaatlerini çocukluk hayallerine değişmemiş saf ve temiz Malatyaspor taraftarını derinden üzmüştür. Yeni Malatyaspor Süper Lig'de normal sezonu sportif olarak küme düşerek, ekonomik olarak borç batağına saplanarak kapatmıştır. Tüm bunların yanında, şehre hesap vermesi gereken kulüp yönetimi sezon boyunca gerçekleştirdiği hatalar zincirine yenilerini ekleyecek şekilde göreve devam etme kararı almıştır. İşte tam da bu noktada bizler açık ve net bir şekilde belirtmek isteriz ki; Yeni Malatyaspor Adil Gevrek'in oyuncağı olmayacaktır. Bizlerin safı ve çizgisi, Adil Gevrek'i kongre kararı almaya davet eden Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Milletvekillerimizin yanıdır. Malatya futbolunu ateşe atan Adil Gevrek'e bugün buradan sesleniyoruz. Bu şehir seni Yeni Malatyaspor'u Süper Lig'e taşıyan başkan olarak anmak istiyor. Bizlere vefalı olmak, sizlere de şehrin ortak sesine kulak vermek yakışır. Sayın Adil Gevrek ve yönetimini son kez aldığı kararları gözden geçirmeye, Malatya futbolunun önünü açmaya davet ediyoruz. Ayrıca Süper Lig'de küme düşmenin kaldırılması sürecinde Malatya'mıza adeta yeni bir şampiyonluk yaşamışçasına mutluluk yaşatan Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Malatyaspor Malatya Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title