Haberler

Tarabya'yı Ayağa Kaldırdılar!

Ozan Doğulu, Önceki Gece Bir Arkadaşının Tarabya'daki Villasında Yeni Yıla Merhaba Partisi...

Ozan Doğulu, önceki gece bir arkadaşının Tarabya'daki villasında yeni yıla merhaba partisi düzenledi. Havuz başındaki partiye, birçok ünlü isim katıldı. Kenan Doğulu- Beren Saat, Hatice Aslan, İlker İnanoğlu, Saba Tümer ve Neslişah Alkoçlar gibi ünlüler, gecenin konukları arasındaydı.

ŞİKAYET ETTİLER

Gecenin ilerleyen saatlerinde, parti son hız devam ederken, yüksek müzik sesinden rahatsız olan semt sakinleri, polise şikayette bulundu. Polis ekipleri villaya giderek ev sahibini uyardı ancak eğlence yine de hız kesmedi. Semt sakinlerinin bir kez daha şikayette bulunması üzerine, villaya ikinci kez polis araçları gitti. Villa sahibi, polisten ve semt sakinlerinden özür diledi. Eğlence, sabaha karşı 03.00'te sona ererken; Kenan Doğulu- Beren Saat çifti, kapıya yanaştırdıkları araçla partiden ayrıldı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Hatice Aslan Kenan Doğulu Ozan Doğulu Beren Saat Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title