Haberler

Tanrıverdi Salur'a Gölet Sözü Verdi

AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Gördes’teki programının son durağı olan Salur köyünde gölet sözü verdi.

AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Gördes'teki programının son durağı olan Salur köyünde gölet sözü verdi.

AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, seçim çalışmaları kapsamında Gördes'in Kaşıkçı, Akpınar, Oğulduruk ve Salur köylerini ziyaret etti. Ziyaretler sırasında Tanrıverdiye, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Arslan, İlçe Başkanı Süleyman Doruk, İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan ve partililer eşlik etti.

Kaşıkçı, Akpınar ve Oğulduruk köyünde vatandaşların ilgisi ve sevgisiyle karşı karşıya kalan Tanrıverdi, Salur köyüne vardığında ise havai fişek gösterisi ve sloganlarla karşılandı.

30 MART SEÇİMLERİNİ ÖNEMSİYORUZ

Kendisini bekleyen köydeki vatandaşlara hitap eden Tanrıverdi, "Ak Parti Türkiye'yi bugüne getiren, sorunları bir bir çözerek yoluna devam eden istikrar ve güven ortamını gerçekleştiren bir parti olmuştur. 30 Mart seçimleri hem yerelde çok önemli hem de genelde çok önemlidir. Ben inanıyorum sizler aynı dili konuşan aynı duyguları paylaşanlarla el ele tutuşturacaksınız. Gördes ile Manisa'yı Manisa ile de Ankara'yı el ele tutuşturduğunuzda Gördes ilçemize şuana kadar gelen hizmetlerden daha fazlasını alacaksınız."diye konuştu.

YA DSİ YAPAR YA DA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK BİZ YAPARIZ

Köyümüze giriş yaparken "Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım. Salur köyümüze hoş geldiniz. Salur köyü gölet müjdesi bekliyor."yazılı açtığınız pankartı gördüm ve gölet ile ilgili son durumu muhtarımızdan bilgi edindim. Muhtarımız sulama göleti ile ilgili zemin etüt çalışmalarının yapıldığını söyledi. Zemin etüt çalışmalarının sonuçları olumlu olarak çıkması halinde, göletin yapımı ya DSİ tarafından yapılır yada bilesiniz ki büyükşehir belediyesi tarafından yapılır. Bu konuda bir tereddüdünüz olmasın. Su hayattır su medeniyettir. Bu hem içme suyu anlamında olsun hem de sulama anlamında olsun."diyerek vatandaşlara gölet müjdesi verdi.

TANRIVERDİ SALUR KÖYÜNE BEREKETLİ GELDİ

Tanrıverdi, konuşması sırasında bir isteğiniz var mı diye sorması üzerine köy muhtarı Nail çok amaçlı salon inşaatının tamamlanması için 10 bin liraya, meydan düzenlemesi içinde kilitli parke taşına ihtiyaçları olduğunu söyledi. Köy muhtarının bu isteği üzerine Tanrıverdi ise; "Bizimle beraber olan İlçe Başkanımız aynı zamanda İl Genel Meclis Üyemiz. Kendisi yapılacak ilk toplantıda 10 bin liralık önergesini verir ve istediğiniz parayı alarak çok amaçlı salonunuza kavuşmuş olursunuz. Kilitli parke taşı ihtiyacınızı da 30 Mart'a kadar beklemeye tahammül edemezseniz belediye başkanımız da bu ihtiyacınızı karşılar." deyince Belediye Başkanı Akyol da "Sayın Başkanım siz emredin hemen şimdi buraya kamyon kamyon parke taşını dökelim." dedi ve belediyede çalışan ilgililere gecenin geç saati bile olsa parke taşının getirilmesi talimatını verdi. Belediye Başkanın bu talimatının üzerinden bir saat geçmeden Gördes Belediyesi'ne ait kamyonlarla kilitli parke taşı getirilerek köy meydanına döküldü. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Tanrıverdi Gördes Salur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title