Haberler

Tanrı'ya Şükrediyorum"

Sakatlığı yüzünden 7 aydır uzak kaldığı spora dönmesinin ardından katıldığı ikinci yarışmada 2 metreyi geçen kadın yüksek atlamacı Blanka Vlasic, "Bugün bana verdiği kanatlar için Tanrı'ya şükrediyorum" ifadesini kullandı.

Dünya Şampiyonası'nda üç Türk

Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da düzenlenen salon etkinliğinde 2 metrelik yüksekliği geçen Vlasic, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki "blanka_vlasic" isimli hesabına, "Bugün bana verdiği kanatlar için Tanrı'ya şükrediyorum. Yeniden 2 metreyi atlamak harika hissettirdi" diye yazdı.

1,94 metreyi ikinci, 1,97 metreyi ilk hakkında atladıktan sonra 2 metreyi 3. ve son hakkında geçen Hırvat atlet, vatandaşı Ana Simic'i geride bırakarak birinci olmasıyla ilgili Avrupa Atletizm Federasyonu'nun (EAA) sitesindeki açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bu kadar yükseğe atlamayı beklemiyordum, benim için sürpiz oldu. Antrenmanlarda sürekli 1,90 metre civarında atlayışlar yapıyordum. Hala sabit bir tekniğim olmasa da seyircilerin desteğiyle başardım. Tekrar sahaya dönmek güzel."

Sağlık sorunlarının yakasını bir türlü bırakmadığı 2008 Pekin Olimpiyatları'nın gümüş madalyalı ismi, 2007 ve 2009 dünya şampiyonu Vlasic, aşil tendonundan olduğu ameliyat sonrası 2012 Londra Olimpiyatları'nı kaçırmasına rağmen geçen yaz sahalara geri döndü.

Dönüşü sonrası katıldığı bir etkinlikte 2 metreyi atlayarak sağlığına kavuştuğu sinyalini veren Vlasic, IAAF Elmas Lig Monaco ayağında 1,98 metrelik atlayışıyla 3. olmasının ardından bir kez daha ayağından sakatlandı. Bu sakatlık da sporcunun 2013 Moskova Dünya Şampiyonası'nı kaçırmasına mal oldu.

30 yaşındaki sporcu, 2009'da ülkesindeki bir açık hava etkinliğinde tüm zamanların en iyi ikinci derecesi 2,08 metreyi atlamıştı.

İşte Vlasic'in attığı o tweet:

Thank you Lord for giving me wings today! Feels amazing to fly over 2m again!??????#prahaindoor2014#highjump pic.twitter.com/F8Y8UuglRq

— Blanka Vlasic (@blanka_vlasic) 25 Şubat 2014

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Çek Cumhuriyeti Twitter Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title