Haberler

Tanjeviç: "Umut Varsa Hayat da Vardır"

35. Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda 2. Tura Kalan (A) Milli Basketbol Takımının Antrenörü Bogdan Tanjeviç, Takımın Çeyrek Finale Yükselme Şansıyla İlgili Olarak, 'Umut Varsa Hayat da Vardır' Dedi.

35. Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda 2. tura kalan (A) Milli Basketbol Takımının Antrenörü Bogdan Tanjeviç, takımın çeyrek finale yükselme şansıyla ilgili olarak, ''Umut varsa hayat da vardır'' dedi.

Takımın kaldığı Madrid'teki Melia Castilla Otel'de Türk basınına açıklamalarda bulunan Tanjeviç, ''Slovenya, gurubunda çok iyi maçlar çıkartıp, yenilgisiz olarak buraya geldi. Zor bir takım. Ama biz varımızı yoğumuzu ortaya koyup maç boyunca mücadele vereceğiz. Çeyrek finale kalabilmemiz için Slovenya ile oynayacağımız bu maçı kazanmak çok önemli'' diye konuştu.

Tanjeviç, saha içinde oyuncularla antrenör arasında problem yaşanmadığını, sorunun kötü oyun olduğunu belirterek, ''Ben yönetirim, onlar buna uyarlar. Bu zamana kadar aramızda hep iyi ilişkiler oldu. Oyuncularımın davranışları çok iyi ve ben de bundan memnunum'' dedi.

Türk basınında çıkan haberlerde Hidayet'in özel arabayla maçlara geldiği iddialarla ilgili olarak da Tanjeviç, ''Hidayet, özel arabayla değil limuzinle (!) geliyor... Bu iddialar tamamen yalan, iftira" diye konuştu.

Tanjeviç, "Oyuncuların alkol aldığı doğru mu?" sorusuna da, ''Ben her zaman onlarla beraber değilim. Bir tane bira içmek bir şey değildir ama alkol aldıklarına inanmıyorum. Tüm bu iddialar basında sanki Almanya antrenörünün ağzındanmış gibi verildi. Kendisi çok ciddi, iyi bir insandır. Bu haberleri hemen yalanladı. Bu tür iddialar atan kişi kendini vatanperver sayan, Türkiye'yi düşünen birisidir! Yazılanların hepsi milli takımı karıştırıp vızıltı yaratmaktır'' diye cevap verdi.

Ayrıca Tanjeviç, bazı Türk gazetelerinde yazan iddiaların dış odaklı olduğundan hiç şüphesi bulunmadığını kaydederek, ''3 yıl önce ben Türkiye'ye geldiğimde İtalya'daki bir Türk gazeteci beni sarhoş olarak göstermişti. Bugün çıkan haberler de böyle bir şey'' diye konuştu.

Öte yandan Tanjeviç, yarınki Slovenya maçıyla ilgili olarak, ''Yarınki maçın kilidi sürekli mücadele ve özellikle birlik olmaktır. Bunun dışında hiçbir problemimiz yoktur'' yorumunu yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title