Haberler

Tanıştırayım: Eski Eşim

Bruce Wıllıs Yeni Sevgilisi Emma'yı Eski Karısı Demı'yle Tanıştırdı

BRUCE WILLIS YENİ SEVGİLİSİ EMMA'YI ESKİ KARISI DEMI'YLE TANIŞTIRDI

Ünlü aktör Bruce Willis yeni kız arkadaşı Emma Hemling'i eski eşi Demi Moore'a takdim etti.

Boşanmalarının ardından kurdukları 'sıcak' ilişkileri ile bütün dünyaya parmak ısırtan Demi Moore ve Bruce Willis çifti, yeni ilişkiye girdikleri sevgilileri için mutlaka birbirlerinden onay alıyorlar.

Demi Moore'un evlendiği genç aktör Ashton Kutcher'la neredeyse yakın arkadaş olan Willis, eski eşi, Kutcher ve de çocuklarıyla birlikte pek çok sosyal aktiviteye birlikte katılıyor.

Çift bu durumu çocuklarının boşanmış ebeveyn travması geçirmemsi için özellikle yaptıklarını defalarca dile getirdi. Ancak yinede birçok erkek için kabul edilmesi çok zor olan bu durumu Willis'in olgunlukla karşılayıp müthiş rahat bir tavır sergilemesi uzun süre magazin basınını da meşgul etmişti.

Ancak devran döndü sıra Demi'ye geldi. Boşandığından beri uzun süreli herhangi bir ilişkisi olmayan Bruce Willis nihayet eski karısıyla tanıştırmaya layık birini buldu.

Birkaç yıldır bekar hayatının tadına çıkartan Willis'in bir model olan yeni sevgilisi Hemling'le evleneceği söyleniyor. Ee artık ailesiyle yapacağı yeni ev partilerinde tek başına kalmayacak. (H2)

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title