Haberler

Taner Yıldız: "Galatasaray'ın Almış Olduğu Karar Beni Galatasaray'dan Uzaklaştırdı"

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Hakan Şükür ve Arif Erdem'in Galatasaray'dan ihraç edilmemesiyle ilgili, "Ben çocukluğumda Galatasaraylı olarak büyüdüm, ama şu anda Galatasaray'ın almış olduğu bu kararın beni Galatasaray'dan uzaklaştırdığını söylemeliyim." dedi.

Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Hakan Şükür ve Arif Erdem'in Galatasaray'dan ihraç edilmemesiyle ilgili, "Ben çocukluğumda Galatasaraylı olarak büyüdüm, ama şu anda Galatasaray'ın almış olduğu bu kararın beni Galatasaray'dan uzaklaştırdığını söylemeliyim." dedi.

Partisince düzenlenen çeşitli programlara katılmak üzere Nevşehir'e gelen Yıldız, AK Parti Ürgüp İlçe Teşkilatını ziyaretinde, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yıldız, FETÖ soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı verilen Hakan Şükür ve Arif Erdem'in Galatasaray'dan ihraç edilmemesini eleştirdi.

FETÖ'nün darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi farklı siyasi görüşteki vatandaşların meydanlara inerek ülkesine sahip çıktığını, tüm görüş ve renkler arasında birlik ve beraberlik oluştuğunu ifade eden Yıldız, Galatasaray yönetiminin aldığı kararın vicdanları yaraladığını kaydetti.

Yıldız, şöyle konuştu:

"Biz, 15 Temmuz'da meydanlara çıkarken yanımızdakine 'Sen hangi partidensin veya hangi takımdansın' diye sormadık, yalnızca Türkiye'nin birlik ve beraberliğini düşündük. Açıkçası ben çocukluğumda Galatasaraylı olarak büyüdüğümü söylemem lazım ama şu anda Galatasaray'ın bu kararı, Galatasaray'dan uzaklaştırdığını söylemeliyim. Herhangi bir partiden olabilir ama hiçbir şekilde Türkiye'nin 15 Temmuz tehdidine kayıtsız kalamaz. Galatasaray'ın aldığı bu karar bununla alakalı kayıtsızlığı gösteren bir karardır. Buna oy verenler de vermeyenler de oldu ama bu kararla ilgili oy verenlerin toplum vicdanını, özellikle taraftarlarını yaraladığını bilmelerini istiyorum."

Daha sonra Ürgüplülerle buluşmak üzere Belediye Düğün Salonunda düzenlenen programa katılan Yıldız, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasının Türkiye'nin geleceği açısından önemli olduğunu anlattı.

Sistem değişikliğine gidilmesinin Türkiye için gereklilik olduğunu belirten Yıldız, milletin en doğru kararı alacağına inandığını dile getirdi.

Yıldız, "Milletimize güvenimiz tam, vicdanına ve aklına güvendiğimiz milletimizle beraber bu yola devam edeceğiz. Bir sistem değişikliğiyle alakalı konuşuyoruz. Bu, yalnızca AK Parti'nin meselesi değildir. Önümüzdeki 3 hafta içerisinde 'evet' oylarını bir miktar daha artacağını düşünüyorum." dedi.

Kaynak: AA / Spor

Taner Yıldız Galatasaray AK Parti Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title