Haberler

    Tamer Tuna: 'Göztepe'nin Kaybetme Korkusu Olmayacaktır"

    Süper Lig'de 25 Kasım Cumartesi günü Teleset Mobilya Akhisarspor'u konuk edecek Göztepe'nin teknik direktörü Tamer Tuna, savunmadaki sorunları bir nebze de olsa çözdüklerini söyledi.

    Tuna, Urla Adnan Süvari Tesisleri'ndeki antrenman sırasında, AA  muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda oynadıkları Bursaspor  maçında iyi bir oyun ortaya koyduklarını, net pozisyonlar yakalamalarına rağmen  müsabakadan beraberlikle ayrıldıklarını kaydetti.   Bursaspor karşısında gerçekleştirmek istediklerini sahaya  yansıttıklarını aktaran Tuna, "Hiçbir maçta Göztepe'nin kaybetme korkusu  olmayacaktır, Bursaspor karşısında da endişemiz olmadı. Bunu da iyi  yönetebildiğimizi düşünüyorum. Çünkü oyun anlamında iki haftalık mağlubiyetten  sonra böyle bir geçiş sonuçtan daha önemliydi." dedi.   Teleset Mobilya Akhisarspor'un dış sahada hızlı hücumda etkili  olduğunu belirten Tuna, şöyle konuştu:   "Evimizde, taraftarımızla çok güçlü bir hale dönüşebiliyoruz ama bazı  eksiklerimiz vardı. Bunların üzerine daha fazla çalışma imkanı bulduk. Bu  üretkenliğimiz de Bursaspor maçında bundan kaynaklandı. Hala aşmamız gereken  yönlerimiz var. Savunma anlamında zaaflarımız vardı, bunları biraz telafi  ettiğimizi düşünüyorum."   Tuna, Teleset Mobilya Akhisarspor maçının ardından üst üste Kardemir  Karabükspor ve Evkur Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynayacakları hatırlatarak,  "Bunları da iyi noktaladığımızda ikinci yarıya daha iyi bir Göztepe ile  başlayabiliriz diye düşünüyorum. Akhisarspor maçını da bu açıdan çok önemli bir  nokta olarak görüyorum." diye konuştu.   Futbolculardan Oscar Scarione'nin iyileştiğini, Teleset Mobilya  Akhisarspor maçına kadar kendisini takip edeceklerini dile getiren Tamer Tuna,  Mathieu Peybernes'in tedavisinin ise sürdüğünü sözlerine ekledi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Murat Erat Tamer Tuna Bursaspor Urla Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title