Haberler

Tamer Karadağlı Konuştu!

'Boşanmış Olabiliriz Ama İlişkimiz Devam Edecek. Birlikte Olup Olmayacağımızı İse Zaman Gösterecek!'

'BOŞANMIŞ OLABİLİRİZ AMA İLİŞKİMİZ DEVAM EDECEK. BİRLİKTE OLUP OLMAYACAĞIMIZI İSE ZAMAN GÖSTERECEK!'

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, bu sabah katıldığı Star Tv'de 'Orada Neler Oluyor' isimli programda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Karadağlı, eski eşi Arzu Balkan'la ilgili olarak, ' boşanmış olabiliriz ama kesinlikle ilişkimiz devam edecek, bizim ayrılmamız tamamen görüşmeyeceğimiz anlamına gelemez, biz istesek bile ayrılmamız görüşmememiz söz konusu dahi olamaz' dedi.

Arzu ile bizim tam 20 yıllık geçmişimiz var. Bunun 5 yılını sevgili olarak yaşadık.10 yıl aynı evi paylaştık. 5 yıl evli kaldık. Bir insan hayatının birçok döneminde yer almış birisinden vazgeçebilir mi? şimdi kızım Zeyno'nun annesi hayatımın en güzel anlamı olan parçamın parçası, kızımın annesi Arzu olduğu için çok şanslıyım. Emin olun tek suçlu benim, Arzu'nun hiçbir suçu yok, şimdi birlikte olup olamayacağımız konuşuluyor bunu zaman gösterecek.'

Karadağlı tam bu açıklamaları yaparken eski eşi Arzu Balkan telefonla programa bağlandı. Arzu Balkan'a 'tekrar birlikte olur musunuz, Tamer Karadağlı'ya karşı sevginiz bitti mi? ' diye soruldu. Arzu Balkan bu soruya şöyle cevap verdi:

Karadağlı'nın gözleri doldu!

'Ben Tamer'i herzaman çok sevdim ve halada seviyorum, ayrıca Tamer kendini suçlu bulduğunu söylüyor ben onu suçlu bulmuyorum ve suçlamıyorum kendisi bir seçim yaptı, seçimine saygı duyuyorum. Bizim yaralarımız vardı o yaralar iyileşmeye başladı. Şu anda ayrıldığımız için üzülüyorum, ama ayakta durmak zorundayım ben savaşçı bir kadınım. Benim yaşadıklarımı kızımın yaşamasını istemem, çünkü çok zor. Hayat bize de sürpriz yapabilir, tekrar evliliğimiz neden olmasın ki'

Arzu Balkan, bu açıklamaları yaparken, Tamer Karadağlı'nın gözlerinin dolduğu görülürken, sık sık 'eşim' diye konuşması dikkat çekti.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title