Haberler

    Tamamen Taktiksel

    Şenol Güneş'in yeni transfer Adem Ljajic'e Bursa'da forma vermemesinin sebebi ortaya çıktı.

    SERDAR SARIDAĞ

    Beşiktaş'ın teknik patronu, büyük umutlarla kadroya dahil edilen Sırp yıldızı takımla sadece bir kez taktik çalışmaya çıkması nedeniyle sahaya sürmedi. Tolgay'ı yorulduğu için oyundan alan Güneş, Negredo-Larin değişikliğini planlarken, Bursa'nın beraberlik golünü bulması üzerine Medel'i kenara çekti.

    Vodafone Park'taki Antalyaspor mağlubiyetinden sonra Bursaspor deplasmanında da 2 puan bırakan Beşiktaş'ta, Teknik Direktör Şenol Güneş'in ikinci yarıdaki değişiklik tercihleri hem eleştiri hem de merak konusu oldu.

    Bursa'da 1-1 biten karşılaşmanın ikinci yarısında Necip Uysal ve Cyle Larin'i oyuna sokarak, Tolgay Arslan ve Gary Medel'i çıkartan Güneş'in, yeni transfer Adem Ljajic'i ise taktik antrenmanlarda çok az yer aldığı için sahaya sürmediği öğrenildi. Tolgay'ın yorgunluk belirtileri göstermesi nedeniyle ilk olarak 70. dakikada Necip'i oyuna alan ve orta saha direncinin düşmesini engellemeye çalışan siyah-beyazlı hocanın, çok istediği bir isim olmasına rağmen Ljajic'e forma verememesinin üzüntüsünü yaşadığı bildirildi.

    Skor avantajı olması halinde Adem Ljajic'e görev vermeyi düşünen Şenol Güneş maçın gidişatı nedeniyle bu isteğini gerçekleştiremedi. Deneyimli hocanın milli maçlar nedeniyle lige verilen arada kadro planlamasını gözden geçireceği öğrenilirken, Medel-Larin değişikliğini ise tamamen üç puanı getirebilecek gol için yaptığı vurgulandı.

    Bursa'nın beraberlik golü gelmemiş olsaydı, Negredo-Larin değişikliği yaparak yorgun düşen forvet hattını ayağa kaldırmayı planlayan Şenol Güneş yenilen gol yüzünden çift forvete dönmek zorunda kaldığını yakın çevresiyle paylaştı. Bu arada Güneş'in bundan sonraki süreçte Adem Ljajic'i ilk 11'e dahil edecek bir sistem üzerinde çalışacağı da aktarıldı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Adem Ljajic Şenol Güneş Negredo Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title