Haberler
Güncelleme:

Tam kapanmada çalışmak zorunda olanlara e-başvuruyla izin verilecek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün 19.00 itibarıyla başlayacak tam kapanma süreciyle ilgili kritik bilgiler verdi. Soylu, çalışmak zorunda olanların e-başvuruyla izin alabileceğini belirterek, "Çalışma izin belgesiyle ilgili arkadaşlarımız bu akşam devreye koyacaklar. e-Devlet üzerinden SGK tuşuna basıp T.C. kimlik numaraları girilerek, çıktı alınacak. Bu kadar. Kurumların ayrıca bir yazı vermesine gerek kalmayacak" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

karantt1:

BU NASIL BİR TAM KAPANMAYMIŞ HER YER AÇIK İNSANLAR YİNE ÇALIŞMAYA GİDİYOR EV HANIMLARI BOŞ BELEŞ İNSANLAR VE ZENGİNLER İÇİN Mİ BU TAM KAPANMA ANLAMADIK BİZ ÇALIŞAN KESİM YİNE YOLARDA SOKAKLARDA İZİN BELGESİYLE SÜRÜNDÜRÜN İNSANLARI MEMLEKETİN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ GIKINI ÇIKARAN YOK

43
4
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Ben hiç böyle tam kapanma görmedim. 83 milyonun 38 milyonu doğal olarak yasaktan muaf. geri kalana da isterse çalışma izni veriliyor. 17 gün çalışamayan her vatandaşa işsizlik ödeneğinden parasını verirsin evine kapatırsın. bu kadar basit. Acaba para mı yok.... Heee bak orasını düşünemedim.

41
5
yanıtYanıtla
Burak Kaldırım:

e-devlette böyle bir şey yok

24
1
yanıtYanıtla
tufan celik:

ne yani bu belgeyi alıp işi Silivride evi Büyükçekmecede ama Taksimde Fink atabilecek mi ?

16
1
yanıtYanıtla
Raşit Yanmaz:

uygulanırsa doğru bir karar kısa çalışmaya gönderip çalıştıranlarda ortaya çıkar umarım tüm çalışanlar için geçerlidir

16
0
yanıtYanıtla
Kukari Badi:

Siz seyahat izin belgesinden bahsediyor olmayasınız. Çünkü E-devlette çalışma izni ile ilgili bir seçenek yok. Bize de şirketten görev kağıdı verdiler.

12
3
yanıtYanıtla
a :

E-Devlette arama kısmına "Sosyal Güvenlik Kayıt Belgesi" yazıp çıkan belgeyi çalıştığınız yere imzalatmalısınız.

yanıt3
yanıt7
BamBam Bam :

Ödeme yapılan yerler açık, para kazanacağınız yerler kapalı. hadi eyw

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title