Haberler

Tam kapanma sürecinde evde sağlık hizmetine yoğun talep

Güncelleme:

Tam kapanma sürecinde evde sağlık hizmetine yoğun talep Büyükçekmece Belediyesi, Covid-19 virüs salgınına karşı her türlü tedbiri alırken 17 günlük tam kapanma sürecinde de evinden çıkamayan ve yatalak durumda olan hastalar için başlatılan evde bakım hizmetini kesintisiz olarak sürdürüyor.

Tam kapanma sürecinde evde sağlık hizmetine yoğun talep

İSTANBUL - Büyükçekmece Belediyesi, Covid-19 virüs salgınına karşı her türlü tedbiri alırken 17 günlük tam kapanma sürecinde de evinden çıkamayan ve yatalak durumda olan hastalar için başlatılan evde bakım hizmetini kesintisiz olarak sürdürüyor.

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüs salgını ortaya çıktığı günden beri Büyükçekmece Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede ikamet eden vatandaşların evde bakım ve tedavisini gerçekleştirirken, acil durumlarda da ücretsiz hasta nakil hizmeti verildi. Serum, kan alma, enjeksiyon ve pansuman hizmetlerini ücretsiz olarak veren sağlık müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen talepleri en kısa sürede yanıt vermeye çalışıyor. Ayrıca bu süreçte ilaç ihtiyacı duyan vatandaşların ilaç ve benzeri sağlık gereçleri de eczanelerden temin edilerek kendilerine teslim ediliyor. Büyükçekmece Belediyesi, korona virüs salgını Türkiye'yi etkisi altına aldığı ilk günden beri vatandaşlara online psikolojik terapi hizmeti de veriyor. Salgın nedeniyle psikolojik olarak olumsuz yönde etkilenen ve yardım almak isteyen yüzlerce vatandaşa Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün uzman psikologları tarafından online terapi hizmeti verilerek yaşanan kaygı ve belirsizliklerin giderilmesine çalışıldı.

"Var gücümüzle çalışıyoruz"

Covid - 19 salgın yayılımın kontrol altına alınması amacıyla alınan 17 günlük tam kapanma sürecinde de vatandaşların her türlü sağlık hizmetlerinin karşılandığını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Türkiye'de Covid-19 virüsü görüldüğü andan itibaren özellikle sağlık hizmetleri konusunda ciddi bir çalışma başlattık. Online terapi, evde bakım ve hasta nakil hizmetlerimiz yaklaşık 14 aydır kesintisiz devam ediyor. Sağlık müdürlüğü ekiplerimiz salgının ilk gününden beri var güçleriyle çalışıyor. Vatandaşımızdan hiçbir ücret talep etmiyoruz. Sağlık hizmetlerden faydalanmak isteyen vatandaşlarımız belediyemizi arayabilir" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Büyükçekmece Koronavirüs Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title