Haberler

İzmir ve çevre illerde "tam kapanma"nın son gününde sakinlik hakim

Güncelleme:

İzmir, Manisa, Denizli, Aydın ve Uşak'ta yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında yarın 05.00'te son bulacak "tam kapanma" uygulamasının son gününde sessizlik hakim oldu.

İzmir, Manisa, Denizli, Aydın ve Uşak'ta yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında yarın 05.00'te son bulacak "tam kapanma" uygulamasının son gününde sessizlik hakim oldu.

İzmir'de kentin işlek caddeleri ile Konak, Gündoğdu ve Cumhuriyet meydanları boş kaldı.

Polis ekipleri, kısıtlama nedeniyle ana güzergahlarda uygulamalarını sürdürüyor. Ekipler, durdurdukları araçlardaki sürücü ve yolcuların izin belgelerini sorguluyor.

Belediye görevlileri ise kent genelinde kapanma nedeniyle boş kalan caddeler ile parklarda çalışmalarını sürdürdü.

Aydın

Aydın'da "tam kapanma" uygulamasının son gününde cadde ve sokakların boş olduğu görüldü.

Kentin işlek noktalarından Adnan Menderes Bulvarı ve Atatürk Kent Meydanı başta olmak üzere birçok noktada emniyet ve jandarma ekipleri denetim yapıyor.

Öte yandan şehrin turistlik ilçeleri Kuşadası ve Didim'deki sahiller de boş kaldı.

Uşak

Uşak'ta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında tam kapanmanın son gününde cadde, sokak ve meydanların sakin olduğu görüldü.

Kentin işlek noktalarından İsmet Paşa Caddesi, 15 Temmuz Şehitleri Meydanı ve Atapark bölgesi boş kaldı.

Bu arada, polis ve jandarma ekipleri kent genelinde denetimlerini sürdürüyor. İzmir-Ankara kara yolu başta olmak üzere birçok uygulama noktasında araçlar durdurulup vatandaşlara izin belgeleri soruluyor.

Manisa

Manisa'da salgın nedeniyle uygulanan tam kapanma tedbirlerinin son gününde sakinlik gözlendi.

Merkez ilçeler Şehzadeler ve Yunusemre'de, başta Mimar Sinan ile İbrahim Gökçen bulvarları, 8 Eylül, Mustafa Kemal Paşa, İzmir, Kenzi ve Atatürk caddeleri ile Emekliler ve Atatürk Kent parkları ve Cumhuriyet Meydanı'na sessizlik hakim oldu.

Polis ekipleri de ana caddelerde oluşturdukları uygulama noktalarında sokağa çıkan vatandaşların izin belgelerini kontrol etti.

Denizli

Denizli'de de cadde ve sokaklar, Kovid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan "tam kapanma"nın son gününde boş kaldı.

Kentin en işlek yerlerinden 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler, Bayramyeri ve Demokrasi meydanları ile Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nın sakin olduğu gözlendi.

Polis ekipleri, oluşturdukları kontrol noktalarında sokağa çıkan vatandaşların kimliklerini sorguladı, kurallara uymayanlar hakkında cezai işlem uyguladı.

Kaynak: AA / Güncel

Gündoğdu İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title