Haberler

    'Tam Bizim Maçımız'

    Fenerbahçe, kupa finalinde bu sezon zorluk derecesi yüksek maçlarda ve deplasmanlarda daha başarılı olduğu “irade oyunu”na güveniyor. Teknik Direktör Kocaman, set oyunlarının ve yoğun pas trafiğinin sonuç vermesi için sahada sabırlı ve disiplinli olunmasını istedi.

    SENAD OK
    Fenerbahçe, kupa finalinde kendi oyun anlayışına güveniyor. Zorluk derecesi yüksek maçlarda ve deplasmanlarda bu sezon çok daha başarılı bir performans ortaya koyan sarı - lacivertliler, bugünkü finali kazanmak istiyor. Bu maçta Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın sezon başından bu yana ısrar ettiği "İrade Oyunu" ile hedefe ulaşma planları yapılıyor.
    Set oyunlarının ve yoğun pas trafiğinin sonuç vermesi için sarı-lacivertli takımın oyunu sabırlı oynaması gerekiyor. Bu sayede rakibin boş alan bırakması sağlanıyor. Benzer tipteki maçların hepsinde Fenerbahçe aynı şekilde sonuca gitti. Bu yüzden teknik heyet bugünkü maçın taktik planını "İrade Oyunu" üzerinden belirledi. Takımın son dönemde çok daha iyi oynadığı bu sistem ile sarı-lacivertliler daha dengeli bir oyun sergiliyor.
    Akhisar uyarısı
    Bu arada son haftalarda kazanan kadro bugünkü maçta da bozulmayacak. Tek değişiklik Alper'in yerine iyileşen Dirar olacak.
    Teknik Direktör Kocaman, rakipleri için bu maçın tarihi önemde olduğunun altını çizerek son düdük çalana kadar takımından tam konsantrasyon istedi. Kocaman, Akhisar'ın buraya kadar gelmişken tüm gücünü sahaya yansıtacağını vurguladı. Ayrıca rakibin ligde kalmayı da büyük ölçüde garantilemesi sebebiyle tüm konsantrasyonunu kupaya kaydırdığını aktardı.
    Kocaman'ın vurguladığı bir başka detay ise Akhisarspor ile bu sezon oynanan maçlar oldu. Sarı-lacivertliler ligdeki iki maçta da yenilmişti. Teknik heyet bu nedenle kaybedilen bu iki maçın da analizini çok detaylı bir şekilde takıma aktardı.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aykut Kocaman Fenerbahçe Akhisar Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title